Lifestyle

HOROSCOP Cum vor afecta planetele fiecare zodie în luna OCTOMBRIE

de admin

HOROSCOP Cum vor afecta planetele fiecare zodie în luna OCTOMBRIE

Octombrie 2019 este o perioadă dedicată conectării cu puterea interioară, cu echilibrarea balanţei între lumina interioară şi umbra ta şi cu dezvăluirea unor aspecte ascunse ale personalităţii. Are loc intrarea Soarelui în Scorpion pe 23 octombrie şi Luna Nouă în Scorpion din 27 octombrie, iar la finalul lunii, pe 31, începe perioada cu Mercur retrograd. Pluto în Capricorn de la începutul lunii face ca barierele interioare să cadă, să se nască noi oportunităţi de explorare fără contrângeri a propriilor dorinţe şi obsesii şi puterea de a învăţa din propriile frici.

Intrarea Soarelui în Scorpion marchează o perioadă de maximă concentrare şi accesare a celor mai întunecate colţuri ale minţii şi personalităţii. Luna Nouă în Scorpion oferă potenţial de auto-regenerare, scoţând în evidenţă şi elemente de gelozie şi posesivitate. Retrogradarea lui Mercur în Scorpion va fi momentul perfect pentru a vă întări intuiţia şi a vă rezolva unele problem considerate până acum secrete. 

Principalele tranziţii ale planetelor şi efectele acestora:

PE 8 OCTOMBRIE VENUS INTRĂ ÎN SCORPION

Acest lucru marchează intensitate şi pasiune, erotism exacerbat, afectivitatea profundă. Însă tot acum persoanele superficiale pot anula stabilirea unei relaţii de lungă durată. Atenţie la momentele de gelozie şi scenele dramatice sau chiar violente în public.

PE 13 OCTOMBRIE LUNA PLINĂ ESTE ÎN BERBEC

Un ciclu asociat cu afirmarea de sine culminează acum. Este pusă în valoare puterea de a obţine ce-ţi doreşti şi ce de a te reinventa. Încrederea în propriile abilităţi, autoevaluarea corectă, egocentrismul şi convingerea că putem fi mult mai mult decât ceea ce suntem acum sunt foarte bine aspectate de această lună plină.

PE 23 OCTOMBRIE SOARELE INTRĂ ÎN SCORPION

E momentul să învăţăm ce înseamnă echilibrul între lumină şi umbră. Acceptarea întunericului nostru lăuntric dezvăluie nivelul real de acceptare şi evoluţia propriei fiinţe. Doar în noapte putem vedea strălucirea stelelor.

PE 27 OCTOMBRIE LUNA NOUĂ ÎN SCORPION 

În această perioadă, intenţiile legate de preamărire şi putere se manifestă. Conflictele interioare ne arată cu uneori putem greşi, chiar şi când suntem foarte siguri pe noi. Învăţăm să ne asumăm sexualitatea şi capacitatea de a renunţa la timp, fără a ne încăpăţâna. E un moment bun să ne recunoaştem traumele sexuale şi tabuurile.

Pe 31 OCTOMBRIE ÎNCEPE MERCUR RETROGRAD 

Cele mai dure aspect ale lui Mercur retrograd include manipularea, neîncrederea şi renunţarea la relaţii. O atenţie accentuată trebuie acordată şi modului în care gestionăm informaţia, secretele şi trebuie să fim atenţi la ce aşteaptă cei din jur de la noi.

Iată şi previziunile pentru octombrie, pentru fiecare zodie în parte: