News

Hot mess? Cele mai urâte fotografii ale celor mai frumoase femei din lume

Hot mess? Cele mai urâte fotografii ale celor mai frumoase femei din lume

Aşa nu! Nimeni nu-şi doreşte să fie surprins arătând atât de rău, însă iată că li se întâmplă şi celor mai sexy celebrităţi din lume să aibă o zi îngrozitoare, în care să fie vizibile toate imperfecţiunile lor fizice, vestimentare, etc.

Cameron Diaz

Nici nu vă întreb care vă este preferata, ci, privind şi admirând a doua fotografie, vreau doar să-l ridic în slăvi pe make-up artistul care a reuşit performanţa de a acoperi toate imperfecţiunile inestetice pe care le avea actriţa în foto 1 şi să menţionez inutilitatea PR-ului în viaţa divei tocmai din cauza posibilităţii apariţiei unei asemenea imagini autodistructive în spaţiul public. Da, şi divele au zile proaste, dar nu, nu trebuie să facă tam-tam pe chestia asta, nu trebuie să se arate lumii în toată delăsarea lor temporară.

Of, ce păcat că s-a retras din actorie, ce bine arăta în ţinute de gală! Cameron a anunţat vestea retragerii din activitate de numai câteva ore, însă intenţia trebuie s-o fi avut de ceva vreme. Oricum, asta nu scuză apariţia, în spaţiul public, ca un homeless, cu părul vâlvoi, cu faţa inundată de coşuri şi în haine cu trei numere mai mari. Chiar şi în pauzele de filmare, putea să-şi retuşeze puţin ţinuta şi să-şi îmbunătăţească look-ul.

Modifică Setările