News

”Hot Mess”! Iată cum şi-a sărbătorit Kate Hudson ziua de naştere!

de admin

”Hot Mess”! Iată cum şi-a sărbătorit Kate Hudson ziua de naştere!

De obicei, când vorbim de dezmăţ şi mult alcool vorbim de altă Kate, însă de data asta ne referim la Hudson. Kate Hudson. Frumoasa actriţă şi-a sărbătorit weekend-ul trecut ziua de naştere, alături de alţi doi prieteni: fashion designerul Derek Blasberg (33) şi designerul de bijuterii Jennifer Meyer (38).

Toată lumea s-a distrat weekend-ul trecut, căci una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood a împlinit vârsta de 36 de ani. Tema petrecerii a fost ”hot mess”, iar Kate Hudson s-a încadrat perfect. Actriţa a lăsat bijuteriile scumpe şi rochia glamour deoparte şi a optat pentru un costum mai ”în temă”. Lucru apreciat, desigur, de toţi fanii vedetei de pe reţelele de socializare care s-au grăbit s-o felicite pe vedetă pentru stilul nonconformist şi plin de culoare.

Nu există metodă mai bună de a-ţi celebra ziua de naştere decât să te bucuri de o astfel de petrecere, alături de prieteni precum @derekblasberg şi @jenmeyerjewlry.”, este mesajul pe care l-a postat actriţa pe o reţea de socializare.

Petrecerea a demonstrat că actriţa are încă un spirit tânăr şi că nu se teme de înaintarea în vârstă. Ceea ce ne aminteşte de o declaraţie de-a sa, de acum doi ani, în care Kate spunea că se bucură de fiecare experienţă de a sa şi că înaintarea în vârstă este un proces firesc. ”Descopăr că lucrurile devin din ce în ce mai interesante odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce este grozav, căci asta am de gând să fac pentru restul vieţii mele.”, spunea amuzată actriţa.

Jessica Alba şi Sara Foster s-au numărat printre vedetele prezente la petrecerea de pomină.

Sursa foto: Instagram