News

HOT TOP: De la ruşi vine fata cea mai sexy!

de admin

Ele sunt cele mai frumoase şi de succes tinere rusoaice şi ucrainene din lume. De la sport la modelling şi până la actorie, Mama Rusie a dat femei capabile să cucerească lumea

Natasha Poly

Modelul rus de 29 de ani s-a născut în localitatea Perm, acolo unde a şi fost descoperită în 2000 şi invitată să participe la un concurs de modelling în Moscova. Frumseţea ei a defilat în show-uri de modă la Milano, Paris şi New York, devenind imaginea a numeroase branduri, de la Prada la Fendi şi Marc Jacobs. Din 2011, este căsătorită cu omul de afaceri olandez Peter Bakker, căruia i-a dăruit o fiică, Aleksandra, în 2013.

Foto: Patrick Demarchelier/Vogue

Alina Kabaeva

Ea este frumoasa gimnasticii ritmice despre care toată presa occidentală a scris că este amanta preşedintelui rus Vladimir Putin. Sau, chipurile, cel mai bine păstrat secret în Rusia. Iubirea celor doi ar fi mers până într-acolo încât în luna martie a acestui an, când nu se ştia unde dispăruse Putin, s-a spus că ar fi fugit în Elveţia, pentru a fi alături de Alina, care a născut în mare taină rodul dragostei lor. Mai mult, despre preşedintele rus de 62 de ani şi gimnasta de 31 de ani se spune că sunt împreună de ani buni şi că ar mai avea împreună doi copii.

Foto: Vogue

Natalia Vodianova

Născută pe 28 februarie, rusoaica în vârstă de 33 de ani este poreclită Supernova, datorită poveştii ei de succes. Căci Natalia s-a născut într-un cartier foarte sărac al oraşului Gorky din Uniunea Sovietică, ajungând să facă avere din contracte de modelling, precum cel cu Calvin Klein, semnat pe o sumă cu şase zeroruri. Părăsită de tatăl ei la o vârstă fragedă, Vodianova o ajuta pe mama ei să vândă fructe la o tarabă, pe stradă. Asta până când a fost descoperită la 15 ani de o agenţie de modele, iar la 17 ani a plecat la Paris. Nu a uitat de unde a plecat şi azi este implicată în numeroase activităţi filantropice. În 2001, s-a căsătorit cu Justin Portman, un artistocrat britanic, cu al cărui copil era însăcinată în luna a opta, chiar la nuntă. Au divorţat în 2011, după o căsnicie din care au rezultat trei copii, azi Natalia fiind implicată într-o relaţie cu Antoine Arnault (fiul lui Bernard Arnault, fondatorul conglomeratului Louis Vuitton Moet Hennessy), căruia i-a dăruit un copil, anul trecut, în mai.

Foto: Patrick Demarchelier

Anna Kournikova

Jucătoarea de tenis care s-a retras din activitate are 33 de ani şi este mai cunoscută pentru relatia ei cu Enrique Iglesias decât pentru reuşitele în sport. Asta şi fiindcă s-a retras prematur din tenis, la 21 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Din păcate, însă, şi relaţia ei cu Enrique a luat sfârşit.

Foto: Miami Shoot Magazine

Anne Vyalitsyna

Marele public a aflat despre ea atunci când a fost una dintre iubitele solistului Maroon 5, Adam Levine. Sau, mai exact, încă un înger Victoria’s Secret cucerit de fermecătorul rocker. În vârstă de 29 de ani, Anne V s-a născut în orăşelul Gorky, ca fiică a unor doctori. Descoperită de IMG Models, şi-a început cariera în modeling la 15 ani. Acum, Anne se pregăteşte pentru o nouă etapă în viaţa sa: pe 19 martie a anunţat că este însărcinată cu copilul conceput cu iubitul ei, Adam Cahan, care deţine o funcţie de conducere la compania Yahoo!

Foto: Randall Slavin/Ocean Drive magazine

Maria Sharapova

Toţi românii au urât-o pe rusoaica ce icnea enervant pe terenul de tenis, atunci când a invins-o pe Simona Halep. Dar iată că am fost răzbunaţi acum şi, la doar câteva zile după ce şi-a sărbătorit cei 28 de ani, Sharapova a fost învinsă neaşteptat în turneul de la Stuttgart de Angelique Kerber. Asta după o perioadă în care Maria a dominat acest turneu, câştigând trofeul trei ani la rând. Născută în Nyagan, Rusia, s-a mutat în America la şapte ani. Pe plan personal, se spune că şi-a găsit jumătatea. După o relaţie cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic, Sharapova formează acum un cuplu cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov.

Foto: The Edit

Irina Shayk

Şi ea a devenit celebră datorită unui bărbat: fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, cu care a avut o relaţie din 2010 până anul acesta. Dar iată că nu-i merge deloc rău după despărţire: chiar în acest weekend, la un eveniment de la Casa Albă, cine credeţi că a flirtat intens cu ea? Nimeni altul decât Bradley Cooper. Irina este, la rândul ei, o poveste de succes a Rusiei, fiind născută pe 6 ianuarie 1986 în orăşelul rusesc Yemanzhelinsk, ca fiică a unui miner tătar şi-a unei educatoare de grădiniţă. Iar când tatăl Irinei a murit de pneumonie pe când ea avea doar 14 ani, mama ei, Olga, a fost nevoită să-şi ia două joburi pentru a supravieţui. Cariera Irinei în modelling s-a lansat în 2004, când a câştigat Miss Chelyabinsk, azi fiind unul dintre îngerii Victoria’s Secret.

Foto: Maxim

Olga Kurylenko

Pe ucraineana de 35 de ani o ştii din filmul cu James Bond, „Quantum of Solace”. Ea este un excelent exemplu de frumuseţe de pe catwalk care s-a translatat cu succes în actorie. Născută în Berdyansk (Ucraina), Olga provine dintr-o familie destrămată: părinţii ei au divorţat pe când ea avea trei ani, fiind crescută de mama ei, profesoară de artă. Descoperită în timp ce era în vacanţă la Moscova la 13 ani, a plecat la 16 ani la Paris cu un contract de modelling. Iar după ce a pozat pentru coperta Vogue şi a defilat pentru Cavalli şi Victoria’s Secret, a prins gustul actoriei în 2003, când a jucat în clipul lui Seal, din 2003, „Love’s Divine”. În viaţa personală, după o căsnicie de patru ani cu un fotograf francez, a urmat un alt eşec în mariaj cu un antreprenor american. Să vedem cu cine va păşi a treia oară spre altar Olga!

Foto: Tony Kelly/Complex Magazine

Milla Jovovich

Născută la Kiev, actriţa de 39 de ani a devenit mamă pentru a doua oară chiar la începutul acestei luni. Este vorba de cel de-al doilea ei copil cu scenaristul şi regizorul Paul W.S. Anderson. Şi cea de-a treia căsnicie pentru Milla, după cea cu Shawn Andrews şi cea cu faimosul regizor Luc Besson. Fiică a unui medic pediatru muntenegrean şi a unei rusoaice care era actriţă, Milla a prins microbul celei de-a şaptea arte încă din copilărie. În 1980, familia ei a emigrat mai întâi la Londra, apoi în California, unde Milla şi-a început cariera în modeling, trecând apoi pe tărâmul actoriei.

Foto: DT Magazine

Mila Kunis

A venit pe lume în Chernivtsi (Ucraina) ca fiică a unei profesoare de fizică, ce avea o farmacie, şi a unui mecanic ce lucra ca şofer de taxi. În 1991, pe când ea avea şapte ani, familia sa a emigrat la Los Angeles, punând astfel bazele viitorului Milei care… a făcut parte din distribuţia serialului “That ’70s Show”. Vă spune ceva acest serial? Da, acelaşi în care a jucat şi Ashton Kutcher, cu care este logodită din februarie 2014 şi căruia i-a dăruit o fiică, pe Wyatt, anul trecut, în octombrie.

Foto: Nylon Magazine

Irina Voronina

Rusoaica de 37 de ani este una dintre frumuseţile mondiale marca Playboy (a fost Playmate şi a apărut în multe dintre filmele şi clipurile marca Playboy). Şi-a început cariera la 14 ani în Sevastopol, în 2001 mutându-se în America în căutarea succesului în modelling şi în actorie. În actorie nu a reuşit, însă, nici acum să exceleze, dar bifează apariţii episodice în filme precum „Killing Hasselhoff”.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările