Lifestyle

HUAWEI WATCH FIT, un dispozitiv cheie în monitorizarea şi gestionarea sănătăţii

HUAWEI WATCH FIT, un dispozitiv cheie în monitorizarea şi gestionarea sănătăţii camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cu timpul, atitudinea faţă de gestionarea sănătăţii se schimbă, iar oamenii devin mai conştienţi decât înainte, în special generaţia mai tânără. Deşi există multe modalităţi prin care corpul şi mintea devin mai sănătoase, utilizarea tehnologiei este întotdeauna mai fiabilă şi mai complexă. 

Recent, Huawei a anunţat lansarea HUAWEI WATCH FIT, ideal pentru persoanele care vor să îşi gestioneze sănătatea rapid, într-un mod inovator. Smartwatch-ul dispune de un design uşor şi atractiv şi oferă funcţii complexe şi ştiinţifice de monitorizare a sănătăţii. HUAWEI WATCH FIT are grijă de toate - de la sănătatea fizică la sănătatea mintală. 

HUAWEI WATCH FIT integrează în corpul său minimalist tehnologia actualizată de monitorizare a ritmului cardiac HUAWEI TruSeenTM 4.0, care foloseşte algoritmul de reţea neuronală AI multi-senzor de la Huawei şi componente PPG avansate. HUAWEI TruSeen de a patra generaţie dispune de un design completat de configuraţia dual-array, care a îmbunătăţit semnificativ aria receptivă la lumină pentru a spori eficienţa energetică. Astfel, HUAWEI WATCH FIT permite monitorizarea permanentă a ritmului cardiac şi a somnului, cu o autonomie a bateriei de 10 zile de utilizare neîntreruptă, depăşind majoritatea smartwatch-urilor de pe piaţă.

Mai mult, HUAWEI WATCH FIT le oferă utilizatorilor o monitorizare inteligentă şi dinamică a ritmului cardiac, timp de 24 de ore. Datorită celei mai recente tehnologii de monitorizare a ritmului cardiac, smartwatch-ul reglează inteligent intervalul dintre citiri în funcţie activitatea utilizatorului. Cu HUAWEI WATCH FIT, dacă încheietura mâinii utilizatorului rămâne nemişcată, smartwatch-ul poate calcula cu precizie ritmul cardiac în repaus în orice moment al zilei, cu ajutorul tehnologiei HUAWEI TrueSeen™ 4.0. 

Pe lângă tehnologia de monitorizare permanentă a ritmului cardiac, HUAWEI WATCH FIT îi trimite utilizatorului o notificare dacă ritmul cardiac în repaus este prea mare sau prea scăzut timp de peste 10 minute în starea de repaus. 

Rămâi la curent cu starea sănătăţii tale

HUAWEI WATCH FIT oferă şi alţi indicatori importanţi pentru a permite gestionarea activă a sănătăţii utilizatorilor. Dacă până acum monitorizarea somnului a fost dificilă din cauza limitărilor tehnologice, HUAWEI WATCH FIT vine cu tehnologia HUAWEI TruSleep™ 2.0. optimizată pe parcursul a patru ani de cercetare şi dezvoltare. Aceasta se bazează pe o tehnologia cu infraroşu lideră în industrie, care monitorizează calitatea somnului utilizatorului. Datele obţinute pot ajuta utilizatorul să identifice cu acurateţe oricare dintre cele şase probleme tipice ale somnului: insomnie, somn superficial, treziri nocturne, treziri dimineaţa devreme, vise excesive şi somn neregulat. HUAWEI TruSleep™ 2.0 le oferă utilizatorilor şi peste 100 de sfaturi personalizate pentru îmbunătăţirea calităţii somnului. 

În plus, tehnologia HUAWEI TruRelax™ asigură monitorizarea şi evaluarea precisă a condiţiilor de stres. HUWEI WATCH FIT este echipat cu tehnologia HUAWEI TruRelax™, care îi permite ceasului să monitorizeze variabilitatea ritmului cardiac, un indicator puternic al condiţiilor de stres. 

HUAWEI WATCH FIT, antrenorul tău personal

HUAWEI WATCH FIT vine cu o serie de funcţii de antrenament, pentru a le permite utilizatorilor să rămână activi chiar şi atunci când nu au timp suficient. Unul dintre elementele de interes este antrenorul personal animat. Smartwatch-ul vine cu 12 cursuri de fitness animate şi 44 de exerciţii de fitness standardizate integrate, care pot fi realizate la birou sau acasă. În plus, aplicaţia Huawei Health poate fi utilizată în timpul antrenamentului sau după acesta pentru a verifica durata exerciţiului, ritmul cardiac, intervalul ritmului cardiac şi caloriile arse. Totodată, progresul antrenamentului poate fi distribuit pe reţelele de Social Media sau către prieteni. 

Una dintre funcţiile inteligente ale dispozitivelor purtabile Huawei este varietatea de moduri de antrenament care satisfac interesul tuturor utilizatorilor. HUAWEI WATCH FIT suportă 11 moduri de activităţi sportive profesioniste (alergare, mers pe jos, ciclism, înot, bicicletă eliptică, vâslit) şi 85 de moduri de antrenament (fitness, dans, sporturi cu rachete, sporturi nautice, sporturi de iarnă, sporturi extreme şi multe altele). În timpul unui antrenament, senzorii inteligenţi monitorizează ritmul cardiac al utilizatorului, intervalul ritmului cardiac, caloriile arse, durata exerciţiului şi alte date despre exerciţii, pentru a ajuta utilizatorii să-şi ajusteze planul de antrenament pentru cele mai bune rezultate.

În afară de funcţiile de sănătate menţionate, HUAWEI WATCH FIT vine şi cu un design elegant, un ecran excelent şi urmărire GPS precisă, fiind un mix reuşit între estetică, funcţionalitate şi inovaţie.

 

Modifică Setările