Vedete

Hugh Grant: “Sunt prea bătrân şi urât pentru comedii romantice”

Hugh Grant: “Sunt prea bătrân şi urât pentru comedii romantice”

A văzut în actorie o profesie provizorie, dar a ajuns să o practice o viaţă. Astăzi, filmele în care joacă au un succes fabulous, iar carisma lui nu poate trece neobservată.

La 59 de ani,  Hugh Grant crede că a început să primească roluri memorabile după ce a devenit prea bătrân şi prea urât pentru comedii romantice, potrivit Press Association.

"Imediat ce am devenit prea bătrân şi prea urât pentru comedii romantice, am primit roluri destul de interesante. Ei bine, rolul din 'Florence Foster Jenkins' a fost interesant. 'Paddington Two', un film superb. Apoi am interpretat rolul lui Jeremy Thorpe în serialul BBC", a spus actorul într-o emisiune.

Actorul recunoaşte că actoria a venit ca o întâmplare în viaţa lui. "Niciodată nu mi-a ieşit prea bine. Ştiu că par nerecunoscător, deşi nu ar trebui să fiu. Oamenii mi-au oferit oportunităţi minunate, Richard Curtis m-a ajutat să mă îmbogăţesc şi sunt foarte, foarte recunoscător. Şi cred că acele filme au fost minunate. În esenţă, vreau să spun că a fost destul de interesant că nu a trebuit să mă mai îndrăgostesc sau să ofer flori în ultimii cinci ani", a adăugat Grant.