News

Hugh Grant, tată pentru a cincea oară la 57 de ani

Hugh Grant, tată pentru a cincea oară la 57 de ani

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18: Hugh Grant and Anna Eberstein attend the EE British Academy Film Awards (BAFTA) held at Royal Albert Hall on February 18, 2018 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images)

Are 57 de ani şi tocmai a devenit tată pentru a cincea oară. Hugh Grant este în culmea fericirii după ce iubita sa în vârstă de 35 de ani, Anna Eberstein, l-a adus pe lume pe mezinul familiei.

La cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur apăreau împreună pe covorul roşu, moment în care producătoarea de televiziune îşi etala o burtica de gravidă în primele luni de sarcină. La Premiile BAFTA apăreau din nou, de data aceasta burtica femeii în vârstă de 35 de ani fiind mult mai pronunţată. Anna şi Hugh Grant au împreună doi copii, iar acum i-au urat bun venit pe lume bebeluşului cu numărul 3, vestea cea mare venind chiar din partea fostei iubite a actorului, Elizabeth Hurley.

Conform lui Hurley, bebeluşul a venit pe lume săptămâna trecută. Invitată în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen, vedeta a fost întrebată dacă o surprinde numărul mare de copii pe care îi are Hugh: "A mai venit un copil pe lume săptămână trecută. Are cinci. Avea peste 50 de ani atunci când s-au născut toţi copiii lui".

După ce a oscilat între mai multe femei, Hugh s-a aşezat la casa lui alături de o femei cu 22 de ani mai tânără care i-a dăruit trei copii - un băieţel pe nume John Mungo Grant, în septembrie 2012, un altul în decembrie 2015 şi un alt copil în 2018. Proaspeţii părinţi nu au făcut declaraţii până în acest moment, sexul şi numele copilului nefiind date publicităţii. Hugh Grant mai are o fetiţă - Xiao Xi şi un băieţel, Felix Grant, copii cu o recepţioneră de origine chineză, Tinglan Hong. Acum este oficial de 5 ori tată la 57 de ani!

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările