Vedete

I-a crescut burtica! Lili Sandu e în a cincea lună de sarcină - FOTO

I-a crescut burtica! Lili Sandu e în a cincea lună de sarcină - FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Lili Sandu şi-a arătat burtica de gravidă! Este însărcinată în luna a cincea, iar anul acesta va naşte primul ei copil! 

În luna februarie, Lili Sandu a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară, la 40 de ani. A aşteptat mulţi ani ca visul ei să devină realitate şi iată că în 2020 trăieşte cea mai mare bucurie! Vedeta a ajuns deja în luna a cincea de sarcină, momentul când va naştere bebeluşului se apropie cu paşi repezi. 

Lili Sandu continuă să fie foarte activă, se concentrează pe proiectele sale şi îşi ţine fanii la curent cu toţi ce i se întâmplă prin intermediul reţelelor de socializare. Pe Instagram este mereu prezentă. Iată că recent le-a făcut o bucurie celor care o urmăresc, a postat două imagini semnificative: prima de când a aflat că este însărcinată, în decembrie, şi una de acum, din martie, din a cincea lună de sarcină. 

Toţi cei care au văzut ce mare are burtica au reacţionat: "Esti atat de frumoasa,mai ales acum in perioada asta! (...) Wow! Ce frumoasa esti! Ma bucur pentru voi! Sarcina usoara! Este o perioada minunata si unica! Dumnezeu sa va binecuvinteze! "

Priviţi galeria foto! 

Lili Sandu avea o şansă la 100 să rămână însărcinată. "Cum tocmai la Silviu, care are 28 de ani, să fie problema?"

După incredibila veste dată de Ziua Îndrăgostiţilor, că va deveni mamă la 40 de ani, Lili Sandu s-a simţit datoare să-şi spună povestea, poate şi pentru că a păstrat secretul sarcinii sale timp de două luni, dar şi pentru că această sarcină reprezintă un miracol.

Astfel, într-un emoţionant text publicat pe blogul personal, vedeta îşi deschide sufletul, relatând începuturile relaţiei sale cu modelul Silviu Ţolu, dar şi provocările care au apărut pe parcus.

"L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (...) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (...) Iată-ne acum după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…", notează Lili Sandu pe blogul personal.

Modifică Setările