News

I-a pălit frumuseţea! Ce ten îmbătrânit are Catherine Zeta-Jones la 49 de ani!

I-a pălit frumuseţea! Ce ten îmbătrânit are Catherine Zeta-Jones la 49 de ani! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Odinioară una dintre cele mai frumoase femei din lume, astăzi o actriţă care a ajuns la 49 de ani. Pe chipul ei se pot vedea riduri fine, care trădează nopţile nedormite, anii întregi în care a purtat machiaj masiv şi... maturitatea.

Are doi copii adolescenţi, de 18, respectiv 15 ani, şi se dedică lor în totalitate. În ultimii ani, am văzut-o în mai puţine roluri ca de obiocei şi asta pentru că actriţa preferă viaţa de familie în detrimentul celei petrecute pe platourile de filmare.

Zilele trecute, însă, ea se afla la Bahrain Grand Prix, în calitate de invitat special, alături de fiul Dylan, pasionat de autovehicule puternice. Fotografiile realizate la faţa locului ne arată o Catherine fericită că e alături de fiul ei, dar şi un chip obosit, prea devreme îmbătrânit.

”Nu a îmbătrânit bine”, ”Nu ştie nimic despre îngrijirea pielii?”, ”Pare mai degrabă de 59 de ani”, au fost câteva dintre reacţiile celor de pe reţelele de socializare vizavi de aceste fotografii recente cu celebra actriţă. Voi ce spuneţi, a îmbătrânit urât Catherine Zeta-Jones?

Modifică Setările