News

“I-aţi dăruit soţiei o parte din parcul Herăstrău?” Theodor Stolojan face confesiuni

 “I-aţi dăruit soţiei o parte din parcul Herăstrău?” Theodor Stolojan face confesiuni

Theodor Stolojan va fi invitatul lui Denise Rifai”, marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

Fostul premier este unul astăzi dintre politicienii cu greutate. A fost, de-a lungul carierei sale politice, ministru de finanţe, premier al României, senior economist la Banca Mondială, Preşedinte de partid, Consilier prezidenţial şi Europarlamentar. De asemenea, în perioada 1991 – 1992 a deţinut funcţia de Premier din partea FSN,  iar în anii 2000 a intrat oficial în politică, în Partidul Naţional Liberal.

De numele său se leagă două mari retrageri celebre din politică, momentul “Dragă Stolo”, cu Traian Băsescu în lacrimi, în cursa prezidenţială din 2004, şi mai apoi, retragerea din funcţia de Premier al României, în 2008.

Puţină lume ştie însă rolul pe care acesta l-a jucat în cadrul statului român, înainte de anul 1989, dar şi informaţiile la care a avut acces în perioada comunistă. Theodor Stolojan va oferi amănunte în ediţia de marţi a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre carieră, viaţa personală, dar şi decizii luate în perioada în care a fost unul dintre pionii importanţi ai economiei româneşti.

“Meritaţi să staţi  mai mulţi ani premierul României?”, “Dacă v-aţi întoarce în  timp aţi mai confisca valuta românilor?”, “Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceauşescu?”, “Momentul <Dragă Stolo> a fost şantaj sau regie politică?”, “Ce problemă aveţi cu familia Băsescu?”, “Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?”, “I-aţi dăruit soţiei o parte din parcul Herăstrău? sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Theodor Stolojan în ediţia emisiunii.

 

Modifică Setările