News

„I-aţi interzis fostei soţii să participe la nunta fiului dvs?” Liviu Dragnea se destăinuie

„I-aţi interzis fostei soţii să participe la nunta fiului dvs?” Liviu Dragnea se destăinuie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Liviu Dragnea vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Fost Preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost unul dintre cei mai influenţi politicieni, intrând în politică la jumătatea anilor ‘90, în Partidul Democrat. În prezent, este eliberat condiţionat în dosarul angajărilor fictive, după ce şi-a ispăşit 2 ani şi 3 luni din sentinţa primită. În PSD este din anul 2001 şi a ocupat, pe rând, toate funcţiile din partid. 

„Ce gust are puterea?”, „Aţi dat ordin să fie bătuţi românii pe 10 august?”, „Aţi ameninţat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”, „Este Viorica Dancilă premierul ales de iubita dvs?”, „Câţi bani de buzunar vă dă iubita?”,  „I-aţi interzis fostei soţii să participe la nunta fiului dvs?”, „De câte ori aţi minţit că să vă atingeţi scopul?”, „Credeţi că mai aveţi vreo şansă în politică? sunt doar câteva dintre întrebările ce îi vor fi adresate adresate în ediţia de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se diuzează la 22:45, la Kanal D! 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările