News

I s-a oprit inima de opt ori şi a supravieţuit cancerului, iar acum nu-şi poate îngropa mama din cauza crizei Covid. „O ţinem într-un camion frigorific din decembrie”

I s-a oprit inima de opt ori şi a supravieţuit cancerului, iar acum nu-şi poate îngropa mama din cauza crizei Covid. „O ţinem într-un camion frigorific din decembrie” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nile Rodgers a produs cel mai de succes album al lui David Bowie, Let's Dance, hitul celor de la INXS, Original Sin, şi albumul Madonnei Like a Virgin. A lucrat îndeaproape cu Duran Duran, Jeff Beck şi Mick Jagger, având o carieră muzicală remarcabilă până în prezent. Însă viaţa lui privată n-a fost deloc lipsită de momente critice.

La începutul anilor '90, chitaristul şi producătorul muzical s-a trezit pe patul de spital unde a fost înştiinţat că inima lui se oprise de opt ori şi că era în viaţă numai datorită medicului care nu-i completase până atunci certificatul de deces. Asemenea lucru a fost posibil din cauza consumului de droguri şi alcool care aproape că-l omorâse. Din 1994, Nile s-a lăsat de droguri şi băutură după ce un prieten i-a arătat ce prestaţie slabă ajunsese să aibă pe scenă.

Totuşi, greutăţile nu s-au încheiat pentru Rodgers odată cu renunţarea la heroină şi alcool. În octombrie 2010, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la prostată. Şi-a documentat întreaga experienţă pe blogul numit Walking on Planet C. A reuşit să învingă cancerul în 2013, însă, în 2017, i s-a descoperit o umflătură pe rinichiul drept, pe care a reuşit să o opereze la sfârşitul anului. În timpul concertului susţinut pe 4 iulie 2019, la Hollywood Bowl, a anunţat că este 100% vindecat.

Comentarii

Modifică Setările