News

Ian Somerhalder & Nikki Reed, doi ani de mariaj. Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut?

Ian Somerhalder & Nikki Reed, doi ani de mariaj. Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Au trecut deja doi ani de la momentul în care au spus ”Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, în cadrul unei ceremonii boho-chic, organizată în Malibu. Iată ce declaraţii şi-au făcut cele două staruri de seriale cu această ocazie specială! Au împlinit doi ani de mariaj Ian, incredibil de romantic cum îl ştim, este cel care a dat tonul declaraţiilor de dragoste virtuală. Actorul i-a mulţumit soţiei sale pentru iubirea ce i-o poartă şi a postat o imagine nemaivăzută de la nunta lor. ”Pentru cea mai surprinzătoare femeie din lume. Îţi mulţumesc pentru doi ani incredibili. Acum doi ani am spus ”Da” şi nu puteam fi mai fericit ori mai recunoscător pentru că te am în viaţa mea. Îţi mulţumesc că eşti cea mai bună prietenă a mea, cea mai muncitoare, sinceră şi mai răbdătoare, dar şi talentată femeie pe care o cunosc.”,  scris Ian, pe Instagram. Îndrăgostiţi ca-n prima zi! Declaraţia de dragoste a actorului n-a rămas fără ecou. Soţia sa, actriţa Nikki Reed, i-a replicat în acelaşi stil pe contul ei de Instagram. ”Omul meu, bărbatul meu, iubirea mea, partenerul meu de viaţă, jumătatea mai bună a mea. Acum fix doi ani păşeam de mână înspre un alt capitol, capitolul nostru. Fiecare zi e mai fericită ca cea din urmă. Îţi mulţumesc că eşti fix aşa cum eşti, şi că mă iubeşti atât de mult. Îţi mulţumesc că eşti dispus ca iubirea noastră să cunoască orizonturi noi. Până să te întâlnesc, n-am avut habar de toate acestea.”, a scris Nikki, la rândul ei.

Mda, ce să mai spunem... E clar că cei doi sunt la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi şi că relaţia lor e din ce în ce mai puternică. Haideţi să ne amintim cum a fost la nunta lor!

Modifică Setările