News

Ianna Novac a născut un băieţel! Ce nume va purta micuţul

Ianna Novac a născut un băieţel! Ce nume va purta micuţul camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Fericire maximă pentru Ianna Novac şi soţul ei, tenorul Octavian Dobrotă! Fosta componentă a trupei A.S.I.A a adus ieri pe lume un băieţel. Micuţul va purta numele Alexandru.

''Familia noastră s-a îmbogăţit ! Al patrulea membru, Alexandru, ne-a făcut extrem de fericiţi şi ne-a adus împlinire maximă! Bine ai venit în viaţa noastră, suflet pur!”, a scris soţul artistei pe Facebook.

Alexandru a fost aşteptat cu nerăbdare atât de părinţii săi, cât şi de surioara sa, Erika, în vârstă de cinci ani.„Noi am aflat de venirea copilaşului de la Erika. Cu câteva zile înainte să aflu că sunt însărcinată, ea ne-a anunţat că s-a hotărât şi că va avea un frăţior, pe care o să-l cheme Alexandru. Noi toţi ne uitam la ea şi râdeam. Erika era foarte serioasă, dar noi am luat totul ca pe o glumă. După câteva zile aveam nişte stări, dar nu neapărat de sarcină. Ştiind ce mi-a zis Erica, am luat un test. M-am bucurat teribil, este o emoţie extraordinară. Prima oară când am aflat că sunt însărcinată m-am speriat. Acum ştiu ce înseamnă, câtă bucurie îţi aduce în viaţă un copil”, a spus Ianna Novac la Antena 3.

 

Comentarii

Modifică Setările