News

Iată care este sexul celui de-al doilea copil al lui Kim Kardashian!

de admin

Iată care este sexul celui de-al doilea copil al lui Kim Kardashian!

De când a anunţat că este însărcinată din nou, toată lumea a aşteptat să afle dacă starleta Kim Kardashian va aduce pe lume tot o fetiţă sau dacă de data aceasta va fi un băieţel. Ei bine, după ce şi-a tachinat fanii de pe reţelele de socializare câteva săptămâni, Kim mărturiseşte că va fi mamă şi de băiat.

Deci da, în decembrie cei doi vor strânge în braţe un băieţel. Informaţia a fost dezvăluită chiar de către Kim Kardashian, duminică, prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram, care îl prezintă pe rapperul Kanye West alături de fiica sa, în vârstă de doi ani, cu ocazia Zilei Tatălui, o sărbătoare celebrată în Statele Unite în cea de-a treia duminică a lunii iunie.

”Trăiesc pentru astfel de momente preţioase precum acesta, atunci când călătorim prin lume, în turneu, alături de tine", a scris Kim Kardashian în mesajul publicat alături de acea fotografie, adresându-se soţului ei. "Eşti un tată atât de bun pentru North şi vei fi cel mai bun tătic din lume şi pentru fiul nostru!", este mesajul postat drept descriere la fotografia respectivă.

Sursa foto: Hepta