News

Iată cât de mult s-a schimbat fiul lui Ilie Dumitrescu! Juniorul apare în „Supereroi“, noul videoclip semnat Andra

Iată cât de mult s-a schimbat fiul lui Ilie Dumitrescu! Juniorul apare în „Supereroi“, noul videoclip semnat Andra

Andra reuşeşte din nou să cucerească topurile muzicale cu noua piesă pe care a lansat-o în urmă cu mai puţin de 24 de ore, „Supereroi“, şi care are deja aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Melodia oferită în dar fanilor în luna iubirii este un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar şi despre provocările prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află. „Supereroi“ a fost scrisă de Irina Rimes, care, de altfel, i-a fost şi colegă Andrei în poziţia de antrenor la emisiunea „Vocea României“.

Videoclipul piesei a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din Bucureşti, iar regizorul Roman Burlaca a gândit producţia ca o poveste de dragoste contemporană şi, în acelaşi timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relaţie autentică de dragoste.

Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept Toto. Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas în urma serafimilor" şi „Hackerville", este student la actorie în Londra şi a zburat de pe o zi pe alta la Bucureşti ca să filmeze alături de Andra.

„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea şi Cătălin sunt doi oameni minunaţi. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar şi atunci când lucrurile într-o relaţie tind să nu meargă în direcţia în care trebuie", a mărturisit Ilie Dumitrescu Jr..