News

Iată cea mai recentă şi controversată apariţie a Ivankăi Trump!

Iată cea mai recentă şi controversată apariţie a Ivankăi Trump!

Ultima fotografie cu Ivanka Trump a făcut senzaţie pe reţelele sociale. În timpul protestelor anti-Trump, fiica cea mare, Ivanka, distribuia sâmbătă o fotografie cu ea şi soţul său îmbrăcaţi în ţinute de gală. Bineînţeles că fotografia a atras o mulţime de critici din partea utilizatorilor platformei.

Republican National Convention: Day Four

În mijlocul crizei generată de ordinul restrictiv al tatălui său, Donald Trump, de a bloca imigraţia şi de a interzicwe călătoriile spre 7 dintre ţările musulmane, Ivanka Trump nu părea deloc îngrijorată. În timp ce activiştii şi influencerii au luat cu asalt social media pentru a-şi exprima indignarea asupra deciziei noului preşedinte şi susţinerea refugiaţilor şi imigranţilor afectaţi, prima sa fiică îşi etala rochia de gală argintie pe internet.

Deşi Ivanka şi soţul Jared Kushner arată extrem de bine în fotografie, în picioare în faţa unei oglinzi - Jared îmbrăcat într-un smoching, Ivanka într-o rochie metalică argintie, postarea a fost extrem de controversată.

După cum ne puteam închipui, fotografia a creat o adevărată avalanşă în online, nemulţumiţii nu au pierdut ocazia să o blameze şi să o critice pe Ivanka pentru că este insensibilă. Unii au numit această strategie o sfidare, în timp ce alţii au comparat comportamentul  Primei Fiice cu cel al monarhului francez Marie Antoinette, a cărei citat este celebru "Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac", după ce a aflat că poporul francez este înfometat.

12

323

34

Unii nu s-au putut abţine nici din a face glume pe seama rochiei purtate de fiica preşedintelui.

78

Foto: Getty Images, Instagram, Twitter