Gossip

Iată cine e noul bărbat din viaţa lui Amber Heard! FOTO

Iată cine e noul bărbat din viaţa lui Amber Heard! FOTO

52121278 Amber Heard was spotted at a medical building in Westwood, California on July 13, 2016. She spent more than 2 hours in the center before coming out with a very smug look on her face. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Fosta soţie a lui Johhny Depp şi-a revenit spectaculos după despărţirea de faimosul actor.  Frumoasa blondină a fost văzută în compania unui muzician zilele astea. Cine este el?

52121278 Amber Heard was spotted at a medical building in Westwood, California on July 13, 2016.  She spent more than 2 hours in the center before coming out with a very smug look on her face. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Presa americană i-a şi cuplat pe Amber Heard şi pe muzicianul Brandon McCulloch. Se pare că cei doi s-ar fi întâlni pentru a-i face în ciudă lui Johhny Depp, de care actriţa s-a despărţit anul acesta!

Amber şi Brandon au fost văzuţi luând masa împreună într-un restaurant din Los Angeles, iar, conform celor de la In Touch, McCulloch se laudă prietenilor săi că este iubitul lui Heard. Însă până şi amicii acestuia au tras concluzia că Amber ar ieşi cu el doar ca să se răzbune pe fostul ei soţ.

elllll
Brandon McCulloch

“Ar putea fi o aventură, o înamorare de moment între ei doi, dar Amber este destul de răzbunătoare şi ştie perfect pe ce butoane să apese ca să îl enerveze pe Depp. Ea iese acum în oraş cu Brandon pentru că el a fost invitat la nunta ei cu Johnny Depp şi ştie că l-ar enerva pe aceata la culme”, declară o sursă pentru publicaţia mai sus amintită.

Chiar Brandon a ţinut să confirme că a ieşit cu Amber în oraş, postând un mesaj pe pagina sa de Twitter: “Sunt prieten cu Amber de peste 12 ani! Am ieşit de multe ori la masă împreună şi vom face acest lucru în continuare!” Ok, dar este ceva mai mult decât amiciţie între ei? Rămâne de văzut!
foto - Hepta, Twitter

Modifică Setările