News

Iată cum arată la 17 ani fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili!

de admin

Iată cum arată la 17 ani fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili!

A crescut alături de tigri, crocodili sau şerpi, şi asta doar datorită faptului că tatăl său a fost Steve Irwin. Cu siguranţă vă amintiţi de micuţa Bindi, curajoasa blondină de doar câţiva anişori, care îşi urma tatăl peste tot. Ei bine, acum fetiţa vânătorului de crocodili nu mai este chiar o ... fetiţă.

Bindi Irwin are aproape 17 ani şi este o adolescentă în toată regula. Născută pe 24 iulie 1998, Bindi a preluat iubirea faţă de animalele sălbatice de la părinţii săi: Steve şi Terri Irwin. Bindi avea doar opt ani pe când tatăl său a fost omorât de o pisică de mare.

La nouă ani de la moartea tatălui său, Bindi s-a transformat într-o frumoasă domnişoară, care frânge inimile băieţilor. Însă, să nu credeţi că asta este ocupaţia adolescentei. Bindi duce „moşternirea” tatălui său mai departe, onorându-i numele. Aceasta a apărut anul trecut în pelicula ”Intoarcerea pe insula din vis", care reprezintă continuarea comediei de aventuri"Insula din vis" din 2008, cuGerard Butler, Jodie Foster si Abigail Breslin în rolurile principale. În acest film, Bindi a jucat personajul principal.

În prezent, adolescenta se ocupă de organizarea evenimentelor care vizează protejarea animalelor sălbatice şi continua, împreună cu mama sa (50) şi fratele său (11), munca începută de tatăl său la Zoo Australia.

Sursă foto: Getty Images / Twitter / Facebook