News

Iată cum arată fiul cel mare al lui Dan Bittman! Alex are 20 de ani şi îi calcă pe urme tatălui său

Iată cum arată fiul cel mare al lui Dan Bittman! Alex are 20 de ani şi îi calcă pe urme tatălui său camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Oficial, au o relaţie din anul 1991, însă despre Dan Bittman şi partenera lui, Liliana Ştefan, se spune că se iubesc de aproximativ 30 de ani. Cei doi au împreună trei băieţi şi nu s-au căsătorit niciodată, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Desper relaţia lor, Dan Bittman nu a vorbit foarte mult în public, chiar dacă şi Liliana este cunoscută de foarte multă lume, ea fiind cea care a pus bazele proiectului „Cutiuţa muzicală“. Ei au apărut în diferite ziare şi reviste împreună sau la unele posturi tv, însă au preferat să fie cunoscuţi pentru cariera pe care o au, nu pentru ceea ce se întâmplă în viaţa lor privată. Din acest motiv, inclusiv cei trei băieţi ai lor au stat cât de cât în umbră.

În ultimul timp, Alex, fiul cel mare al lui Dan Bittman şi al Lilianei Ştefan, care are 20 de ani, a început însă să apară tot mai mult în sptaţiul public, mai ales pentru că îi calcă pe urme tatălui său. Iniţial cunoscut ca DJ Sybro, Alex Bittman face acum parte din proiectul Alex şi Tugay & Tugay şi Alex, proiect ce are pe YouTube peste 600.000 de vizualizări, iar cea mai recentă piesă a fost lansată în urmă cu nouă luni.

Pe lângă cariera muzicală, Alex se ocupă şi de parcul acvatic de distraţii pe care Dan Bittman îl are pe Autostrada Soarelui, acolo unde tânărul practică şi diferite sporturi pe apă.

Mai multe fotografii cu Alex Bittman pot fi văzute în GALERIA FOTO

Liliana Ştefan, partenera lui Dan Bittman, vine miercuri, 6 martie, de la ora 12.00, la OK! TV ONLINE