News

Iată cum arată gemenii lui Ricky Martin!

de admin

Iată cum arată gemenii lui Ricky Martin!

În urmă cu aproape şapte ani, Ricky Martin a devenit tată a doi băieţi, graţie unei mame surogat. Din august 2008, viaţa cântăreţului s-a schimbat, fiind un părinte foarte activ în viaţa gemenilor Matteo şi Valentino.

Deşi îşi poate permite o bonă, şi chiar o armată de oameni, care să aibă grijă de gemenii săi, Ricky Martin preferă să fie el cel care are grijă îndeaproape de băieţei în vârstă şase ani şi jumătate.

Cântăreţul în vârstă de 47 de ani a postat de curând pe o reţea de socializare o fotografie emoţionantă surprinsă acum şase ani, pe când unul dintre băieţii lui era îmbăiat pentru prima dată.

Ataşat fotografiei, Ricky a scris mesajul ”Prima baie a băiatului meu. Ce repede trece timpul!”, semn că artistul duce dorul acelor vremuri.

Unele guri spun că mesajul artistului nu este altceva decât un indiciu că acesta îşi doreşte să devină tată din nou. Mai ales că această dorinţă şi-a exprimat-o şi cu alte ocazii.

Cert este că Ricky este un tată dedicat, care se preocupă îndeaproape de nevoile fiilor săi. Indiferent de îndatoririle sale profesionale, Ricky i-a ţinut aproape pe fii săi, drept dovadă stând şi fotografiile dese surprinse cu micuţii Matteo şi Valentino în compania tatălui său în diferite aeroporturi.

Sursa foto: Instagram / Hepta