News

Iată prima fotografie cu bebeluşul Simonei Gherghe

Iată prima fotografie cu bebeluşul Simonei Gherghe

Ieri a devenit mămică, iar azi ne-a făcut şi nouă cunoştinţă cu micuţa ei. Iată prima fotografie cu bebeluşul Simonei Gherghe. Răzvan şi Simona sunt, de ieri, părinţi. Bucurie mare în familia prezentatoarei de televiziune! Micuţa Ana Georgia s-a grăbit să vină pe lume înainte de termen, aducând cu ea cea mai mare împlinire pe care o pot simţi tinerii părinţi Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu.

Astăzi, după ce proaspăta mămică a ieşit de la Terapie Intensivă, ne-a oferit şi nouă un crâmpei din fericirea ei, sub forma unui instantaneu cu fetiţa sa.

"E în strangerea asta de mână o lume întreagă. Noua noastră lume. Ana ne-a luat prin surprindere din prima ei zi de viaţă. Şi, cumva, parcă am renăscut şi eu. E mică, gingaşă, delicată, şi, vorba cântecului, frumoasă ca o floare de zăpadă. Nu există fericire mai mare şi vom avea grijă să ştie în fiecare clipă cât e de iubită.
Ana Georgia, cireşica noastră de mai, bine ai venit! Îţi mulţumim că ne-ai ales", a scris emoţionată celebra ei mămică pe pagina de socializare.

Modifică Setările