News

Iată prima fotografie cu gemenii actriţei Zoe Saldana!

de admin

Iată prima fotografie cu gemenii actriţei Zoe Saldana!

Din decembrie anul trecut, Zoe Saldana şi soţul său, Marco Perego, sunt părinţii unei perechi de gemeni. Şi deşi actriţa şi-a făcut apariţia publică la scurt timp după naşterea celor doi, gemenii săi nu au fost prezentaţi încă presei, motiv pentru care toată lumea este curioasă în privinţa lor. Cu cine seamănă? Cum arată? Ei bine, acestea sunt întrebări pe care ni le vom mai pune o perioadă de timp de acum în colo, căci actriţa nu vrea să le dezvăluie identitatea încă.

De curând, actriţa a postat pe Instragram o imagine în care gemenii săi sunt surprinşi de la spate, în timp ce erau distraţi de tatăl lor. Şi din câte a declarat actriţa ulterior, cam atât este ceea ce Zoe ne va arăta deocamdată. Aceasta a explicat că nu vrea să-i dezvăluie identitatea fără acordul lor, şi cum vorbim de bebeluşi de doar câteva luni, mai avem de aşteptat până când cei doi îşi vor exprima acordul.

Cu această ocazie, Zoe a vorbit şi despre faptul că recent a angajat două persoane de încredere pentru a le da o mână de ajutor în creşterea micuţilor, mai ales că agenda actriţei este foarte încărcată în ultima vreme. De asemenea, actriţa a mărturisit mândră că deşi fii săi, pe nume Cy şi Bowie, sunt gemeni identici, cei doi au demonstrat până acum că au personalitate foarte diferită.

Sursa foto: Getty Images / Instagram

Modifică Setările