News

Idila dintre Sarah Jessica Parker şi J.F. Kennedy Jr., “un fiasco total”. Cum a reacţionat actriţa după moartea lui?

Idila dintre Sarah Jessica Parker şi J.F. Kennedy Jr., “un fiasco total”. Cum a reacţionat actriţa după moartea lui? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

O fi actriţa din Sex and the city căsătorită cu Matthew Broderick de mai bine de două decenii, dar asta nu înseamnă că n-a mai cunoscut şi alţi bărbaţi la viaţa ei. De fapt, a cunoscut în detaliu unul cât se poate de special, pe Prinţul Americii, John F. Kennedy Jr....


The New York Times a relatat că prima întâlnire a celor două staruri s-a petrecut la teatru. Au dat nas în nas unul cu altul şi întregul pământ s-a cutremurat. Prietenul actriţei şi regizorul Adam Shankman a povestit totul într-un interviu oferit celor de la revista People, în 2000. La scurt timp după ce John a invitat-o pe Sarah în oraş, ea l-a sunat pe regizor peste măsură de entuziasmată: „Nici n-o să-ţi vină să crezi cine m-a invitat în oraş!”


În cadrul unui interviu cu The New York Times, Sarah Jessica Parker a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Cel mai sexy bărbat al anului 1988 şi pe care a numit-o „fiasco-ul Kennedy”: „Mergeam prin locuri în care nu era prin preajmă nici ţipenie de om, dar, cu toate astea, a doua zi vedeam tot timpul fotografii cu noi prin tabloide”, s-a plâns actriţa despre lipsa de intimitate din acea idilă extrem de mediatizată.

Cu toate că avea sentimente puternice pentru JFK Jr. şi îl admira nespus, Sarah şi-a dat seama că era „genul de bărbat-proprietate publică”, iar ea chiar nu-şi dorea o asemenea expunere. „N-am avut nicio idee despre ce înseamnă faima cu adevărat până nu l-am cunoscut pe John. E un bărbat de treabă, dar, pentru numele lui Dumnezeu, simt că trebuie să-mi cer scuze că sunt iubita lui. Chestia asta a devenit definitorie pentru mine”, a dezvăluit atunci Parker, care a ţinut să precizeze că mediatizarea a continuat chiar şi după ce relaţia celor doi amorezi se încheiase.

Modifică Setările