News

Idila secretă dintre Whitney Houston şi fratele lui Michael Jackson, Jermaine. Regele Pop n-a fost de acord cu relaţia lor!

Idila secretă dintre Whitney Houston şi fratele lui Michael Jackson, Jermaine. Regele Pop n-a fost de acord cu relaţia lor!

Relaţia specială pe care Jarmaine a avut-o cu Whitney explică durerea pe care acesta a simţit-o la aflarea veştii că faimoasa cântăreaţă a murit, în camera sa de hotel din LA, în 2012. Hitul nr. 1 al lui Houston, Saving All My Love For You, are ca subiect idila interzisă a celor doi muzicieni. Balada este despre o femeie care are o aventură cu un bărbat însurat, cum era Jermaine la acea vreme, iar Whitney a angajat un model care să semene leit cu cel care i-a fost iubit, pentru a apărea în videoclip.

Michael Jackson a fost printre puţinii oameni care au ştiut de relaţia de un an a celor doi amorezi şi nu a fost de acord cu ea. Dar pasiunea a fost atât de intensă între Whitney şi Jermaine, încât aceştia nu au rupt complet legătura nici după ce s-au hotărât să se despartă. Houston a fost cea care i-a alinat durerea lui Jackson în 2009, după ce acesta îşi pierduse fratele, pe Michael. Iar Jermaine a fost absolut distrus când a aflat că fosta lui iubită a murit şi ea prematur, întocmai ca Regele Pop. De fapt, Jermaine a fost atât de îndurerat de pierderea unei mari iubiri, încât nici n-a fost în stare să fie prezent la înmormântarea lui Houston.

Moartea ei l-a distrus pe Jermaine tocmai din cauza istoriei lor împreună”, dezvăluie un amic comun de-ai foştilor iubiţi. „Nimeni n-a înţeles magnitudirea durerii lui pentru că nu ştia nimeni despre ei doi”, a completat acesta. În plus, Jermaine şi-a pierdut fratele şi fosta iubită în aproape acelaşi mod. Jacko (50) a murit în urma administrării unor sedative în exces, în timp ce Whitney (48) a decedat după ce luase un cocktail de medicamente înainte de-a se băga în cadă. Ambele staruri pop şi-au găsit sfârşitul în Los Angeles. Dar asta e mai puţin relevant.

Comentarii

Modifică Setările