Royals

Idris Elba a vorbit despre nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Cum a ajuns pe lista cu invitaţi?

Idris Elba a vorbit despre nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle. Cum a ajuns pe lista cu invitaţi?

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Idris Elba and Sabrina Dhowre arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)

Actorul Idris Elba a fost o prezenţă surprinzătoare în această primăvară la nunţa Prinţului Harry cu Meghan Markle, iar multe voci au spus că acesta a ajuns pe lista cu invitaţi datorită fostei actriţe din „Suits“. Idris Elba şi partenera lui, Sabrina Dhowre La trei luni după celebrul eveniment, Idris Elba a acceptat să vorbească şi să dezvăluie cum a ajuns la nunta Ducilos de Sussex. Actorul a glumit şi a spus că a avut noroc că Harry este vecin cu el şi aşa a reuşit să facă rost de invitaţie, însă apoi a devenit serios şi a spus cum au stat lucrurile.

„Eu şi Prinţul Harry suntem buni prieteni. Să particip la nunta lui a fost unul dintre cele mai importante momente din viaţa mea. Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest eveniment, deoarece sunt lucruri care ţin de viaţa privată. Dar cu siguranţă nu voi uita niciodată experienţa“, a spus Idris Elba.

Actorul a mai adăugat că a fost o nuntă extraordinară, afirmând totodată că toate nunţile i se pare foarte frumoase.

Modifică Setările