News

Ieri plină de celulită, azi fără cusur pe coperta unei reviste. Sharon Stone, abuz de Photoshop

Ieri plină de celulită, azi fără cusur pe coperta unei reviste. Sharon Stone, abuz de Photoshop

Zilele trecute, paparazzi o surprindeau la plajă, în Miami, afişându-se în toată splendoarea, într-un costum de baie care îi lăsa la vedere celulita de pe picioare şi pielea lăsată. Spre surprinderea fanilor ei, aceste detalii inestetice au dispărut ca prin minune din cel mai recent shooting al său. Sharon Stone, acum câteva zile, în Miami Citeşte şi Sharon Stone nu a trecut proba costumului de baie! Actriţa (59), cu celulită şi piele lăsată

Sharon Stone (59) a apărut, astăzi, în lenjerie intimă într-o şedinţă foto extrem de sexy, realizată pentru revista ”Haute Living”. Ceea ce-au realizat rapid fanii internauţi, cu această ocazie, e faptul că actriţa a cerut ca fotografiile sale să fie retuşate, scoţându-i-se astfel micile imperfecţiuni ale corpului său, precum celulita.

În unele cadre, actriţa nominalizată la Oscar apare întinsă pe un pat, punându-şi în evidenţă silueta silfidă de care se bucură la cei aproape 60 de ani, în timp ce-n alta este scos în prim-plan chipul ei, lipsit de riduri. Evident, internauţii n-au stat pe gânduri şi i-au reproşat actriţei că a apelat la astfel de artificii, precum programele de editat fotografii, pentru a arăta fără cusur. Voi ce spuneţi, arată bine Sharon Stone la cei 59 de ani sau nu?

Comentariile publice ale internauţilor
Modifică Setările