News

Îi mai ştii pe băieţii de la Backstreet Boys? Uite-i alături de soţii şi copii, în cel mai nou videoclip

Îi mai ştii pe băieţii de la Backstreet Boys? Uite-i alături de soţii şi copii, în cel mai nou videoclip camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

AJ, Howie, Nick, Kevin şi Brian îşi prezintă familiile în clipul "No place", cel mai nou single al formaţiei.

Backstreet Boys, poate cel mai de succes boy-band al anilor `90 şi începutul anilor 2000, a avut milioane de admiratoarea în întreaga lume şi continuă să aibă fancluburi pe tot globul. Unde mai pui că pagina lor de Facebook este urmărită de 11 milioane de fani!

După ce au cunoscut succesul spre finalul anilor '90 cu melodii precum „I'll Never Break Your Heart”, „Quit playing games(with my heart)” sau „I want it that way”, AJ, Howie, Nick, Kevin şi Brian au luat o pauză, ultimul album al trupei fiind cel din 2013 - In a world like this.

Acum, cei cinci băieţi deveniţi bărbaţi sunt căsătoriţi şi au copii. Familii frumoase şi solide, pe care le putem vedea în premieră în cel mai recent videoclip al lor.

De altfel, piesa "No place", cu care trupa Backstreet Boys a revenit în atenţia tuturor la începutul lui 2019, vorbeşte fix despre căldura căminului. Aşa că este de înţeles de ce AJ, Howie, Nick, Kevin şi Brian au ales să apară împreună cu soţiile şi copiii lor. Practic, urmărind clipul, ptem spune că Backstreet Boys se metamorfozează în faţa camerei în “Backstreet Dads”. Clipul include partide de baschet, lecţii de înot, de gătit, bezele făcute la foc de tabără şi multe sărutări şi îmbrăţişări. Nu lipsesc nici momentele de dans cu soţia sau micile distracţii familiale din sufragerie.

Howie Dorough îşi urmăreşte cei doi băieţi dându-se în leagăn; Kevin Richardson dansează cu soţia şi frige bezele cu cei doi copii ai lor la un foc de tabără; AJ McLean stă la o cafea cu soţia şi se joacă cu cele două fetiţe pe covor; Brian Littrell face o partidă de biliard, joacă baschet şi găteşte cu soţia şi fiul său; în vreme ce Nick Carter se lasă alintat de frumoasa lui soţie şi îşi învaţă băieţelul blond să deseneze pe tablă.

Acest track este extras de pe abumul "DNA", al zecelea material discografic al băieţilor, care va sosi pe 25 ianuarie. Pentru primul single de pe acest album, "Don't Go Breaking My Heart", au fost deja nominalizaţi la premiile Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie pop duo/grup".

Urmează o perioadă ocupată pentru boy band, care va avea un turneu global cu 43 de opriri. Debutează în luna mai la Lisabona, dar până atunci grupul revine în Las Vegas în februarie pentru rezidenţa "Larger Than Life" la Zappos Theater, în cadrul Planet Hollywood. Concertele îi vor duce pe artişti în ţări precum UK, Spania, Franţa, Italia, Germania sau Polonia.

În 2019 Backstreet Boys aniversează 25 de ani de carieră şi, cu puţin noroc, ar putea primi primul Grammy la festivitatea de pe 10 februarie.

Modifică Setările