Vedete

Îl mai ştii pe Cosmin de la Ca$$a Loco? Uite cum arată acum şi în ce proiect TV îl vei vedea din toamnă

Îl mai ştii pe Cosmin de la Ca$$a Loco? Uite cum arată acum şi în ce proiect TV îl vei vedea din toamnă camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

În anii 2000, el şi colegii săi de trupă făceau ravagii în muzica românească cu piese atipice, cu mesaj ironic. Iată cum s-a transformat în ultimii ani Cosmin Tudoran.

Cosmin Tudoran, Bogdan Mureşan şi Leonard Muha au format în 1999 Ca$$a Loco, una dintre cele mai de succes "formaţii-pamflet" de la noi. Piesele lor au prins repede la public, având versuri inspirate din folclorul popular, cultura urbană, dar şi ironii la adresa deviaţiilor sociale.

Vă amintiţi probabil de "Făt-Frumos", "Ce bine imi pare ca ai luat ţeapă", "Nu eşti tu un pic cam prost", "Vând fan" sau "Sorel", melodii care se auzeau pe toate posturile de radio la începutul anilor 2000.

În 2007, băieţii şi-au întrerupt colaborarea şi au revenit abia în 2010 cu un nou single, „La Mall” - o parodie la adresa noii generaţii iubitoare de afişări extravagante prin mall-uri.

După destrămarea trupei, Leonard Muha, fost jurnalist şi om de radio, a fost unul dintre cei patru acţionari ai clubului True Club, a scos o carte despre culisele showbizului, şi a emigrat în Spania, Bogdan Mureşan a devenit compozitor şi şi-a făcut un familie, iar Cosmin Tudoran a încercat o formulă muzicală, Maga & Tudoran, cu Gabi de la Vunk, apoi şi-a schimbat complet look-ul şi a intrat în industria vinului şi, între timp, a devenit şi tatăl unei fetiţe (care are acum 11 ani).

"Sunt împărţit între a studia vinul, a-i servi interesele prin comunicarea lui în zona celor care nu sunt încă convinşi - VINOSFERA. Apoi sunt MC/Private Entertainer pentru diverse petreceri, evenimente etc.", povestea Cosmin Tudoran într-un interviu acordat în 2015.

Întâmplarea face ca fix această nouă preocupare a sa, care l-a făcut să se plimbe în toată lumea şi să cunoască o altfel de industrie, dar care l-a păstrat la fel de "loco", să-l readucă în prim-plan, odată cu formarea noii echipe de juraţi MasterChef pentru noul sezon al emisiunii culinare, ce va fi difuzat în toamnă la Pro TV.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viaţa dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri şi un hedonist al mâncării… şi încep să am piele de găină”, spune Cosmin Tudoran, care face echipă la ProTV cu Chef Joseph Hadad (care a mai jurizat un cooking-show la Antena 1) şi Chef Silviu Chelaru (vine chiar din rândul concurenţilor show-ului din 2014).

Modifică Setările