News

Îl mai ştii pe Fizz? Artistul revine după 10 ani în muzică, dar face bani din acţiuni la Facebook şi Apple

Îl mai ştii pe Fizz? Artistul revine după 10 ani în muzică, dar face bani din acţiuni la Facebook şi Apple camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În urmă cu un deceniu, piesele sale erau ascultate pe repeat în cluburi. Acum face bani la bursă, dar îi e dor de scenă.

La 10 ani de la featuringul cu Inna, Bogdan Croitoru, pe numele său din buletin, revine în muzică. De data aceasta, fără blănuri, dar cu acelaşi look de gangster. Căci, "dacă nu Fizz, atunci cine?" - vorba lui.

Deja, artistul a făcut turul televiziunilor, prezentându-şi clipul atât la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, cât şi la Antena 1, la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

La Măruţă, Fizz a făcut dezvăluiri despre viaţa lui şi despre ce a făcut în tot acest timp, departe de lumina reflectoarelor: „Mai nou am descoperit bursa. De aceea am făcut o pauză, eu când mă implic în ceva vreau să studiez foarte bine. Am acţiuni la Facebook şi la Apple şi la câteva companii mari din România", a spus Fizz la Pro TV. 

„Pauza a fost justificată. Afaceri, călătorii, plus că a trecut perioada aia de scandaluri, de circ mediatic. Nu mi-a plăcut niciodată să mă promovez cu scandal, ci cu muzica mea, cu munca mea, cu ce am făcut eu. Mi-am pus în ordine afacerile, ca să am mai mult timp pentru mine”, a povestit Fizz.

Fizz şi-a propus să reamintească publicului clipul filmat în urmă cu 8 ani, „Fizz Models", în care a apărut şi Adelina Pestriţu. Bruneta avea părul lung atunci şi interpreta, în videoclip, rolul unei femei sexy şi provocatoare. 

"Voi lansa şi un album nou, care se va numi "Back in Showbiz", iar următorul single va fi "Dacă nu eu, atunci cine" - Partea a II-a", a mai anunţat Fizz.