News

Îl mai ştii pe Florin Răduţă, câştigătorul "X Factor" din 2015? Uite ce face acum FOTO&VIDEO

Îl mai ştii pe Florin Răduţă, câştigătorul "X Factor" din 2015? Uite ce face acum FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Protejatul lui Ştefan Bănică Jr. de la "X Factor" are un look nou şi se relansează în muzică.

Florin Răduţă, elevul lui Ştefan Bănică de la "X Factor" şi câştigătorul premiului cel mare din 2015, revine în atenţia fanilor cu un nou videoclip fierbinte şi o piesă pe care îi va lăsa pe mulţi muţi de uimire. Florin Răduţa s-a întors după un an de pauză cu forţe proaspete, iar tânărul are multe de spus.

În 2015 era desemnat solistul cu factorul X şi câştiga premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Despre Florin Răduţă (24) se poate spune că e exemplul perfect al omului care, dacă îşi propune ceva şi munceşte mult, poate să facă lucruri măreţe. Deşi a luat o pauză de un an, Florin a făcut ce ştia el mai bine, a continuat să cânte.

“Tot ceea ce am făcut de la câştigarea concursului a fost să mă ocup neîncetat de cariera mea, din toate punctele de vedere. Absolut totul a fost realizat de mine, fără niciun ajutor”, povesteşte solistul care a lansat un nou proiect şi a lansat piesa “GOI”! la care a filmat un videoclip incitant.

“Am scris piese în diferite stări şi totul a curs foarte firesc, pentru că nu mai încercam să fiu ceea ce nu sunt. Nu era în plan să revin cu un nou proiect. Aşa s-a născut "Goi!" Tema piesei e dorinţa, obsesia şi sexul. Piesa, în esenţa sa, arată cât de vulnerabil e un bărbat în faţa unei femei! Vorbeşte despre o relaţie bazată pe plăcerile carnale şi pe dorinţa, fără implicare emoţională! În care de multe ori ne închiriem şi ultima urmă de control.  E o stare foarte reală pe care am trăit-o într-o relaţie de un an. E proiectul cel mai real şi sincer de până acum. Şi acum m-am implicat 100% în procesul de creaţie. Nimic forţat, eu în faţa pianului şi piesa a fost scrisă în 10 minute! Am luat parte la producţia piesei (alături de AntiPoem) şi de data aceasta, scenariul clipului a fost scris de mine, videoclipul a fost făcut de Claudiu Stan, omul care m-a ajutat să exprim ideile în imagini, cât se poate de bine. Am ştiu foarte clar ceea ce vreau să ofer! De aceea oamenii trebuie să privească dincolo de imagine, dincolo de videoclip pentru că în spatele lui există o semnificaţie. Oricât de jos cazi... întotdeauna te poţi întoarce ACASĂ. Vor urma şi alte stări, alte piese, pentru că ultimul an m-a maturizat foarte mult şi din punct de vedere personal şi mai ales, artistic. Am înţeles că totul se întâmplă cu un scop! Consider că e cea mai bună şi reală revenire a mea. M-am depăşit din toate punctele de vedere şi e proiectul de care sunt cel mai mândru şi sper că oamenii să vadă asta şi să îmbrăţişeze această nouă latură a mea”, a povestit Florin Răduţă, mândru de noua sa piesă, dar şi de videoclipul pentru care a filmat timp de 3 zile.

Foto Diana Oprişan