News

Îl mai ştii pe Nick de la N&D? Artistul e de nerecunoscut: a slăbit enorm, e chel şi are barbă

Îl mai ştii pe Nick de la N&D? Artistul e de nerecunoscut: a slăbit enorm, e chel şi are barbă camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

A cucerit topurile muzicale alături de Delia, pe când formau trupa N&D, cu piese precum „Vreau să plâng“ şi „Vino la mine“, după care Nick a dispărut din lumina reflectoarelor pentru o perioadă mare de timp.

De câţiva ani, artistul a revenit în atenţia presei şi a publicului, însă nu a reuşit să aibă o carieră de succes în muzică, astfel că momentele în care s-a făcut din nou remarcat au fost tot apariţiile alături de Delia, când în diferite concerte şi la unele evenimente au cântat din nou melodiile care se auzeau în toate difuzoarele la începutul anilor 2000.

Pe numele real Nicolae Marin, Nick de la N&D a apărut în ultimul timp în diferite emisiuni TV, printre care şi „La Măruţă“, „Vorbeşte Lumea“ şi „Agenţia VIP“. Complet schimbat faţă de perioada în care cânta alături de Delia, Nick a dezvăluit la Pro TV, în urmă cu un an, că a slăbit foarte mult în ultimii ani.

„Am slăbit peste 20 de kilograme. Din dragoste! Am vrut să îmi schimb modul de viaţă, mâncam total aiurea, shaorma, eram total neorganizat. Ajunsesem să nu mai pot să mă aplec să mă leg la bocanci. Am început să mănânc puţin mai calculat, am înjumătăţit mâncarea, am ţinut şi o cură de slăbire timp de şase luni. Apoi am început să mă mişc puţin. De atunci nu mai ţin dietă, dar am eliminat pâinea“, spunea Nick de la N&D.

Mai multe fotografii cu Nick pot fi văzute în GALERIA FOTO