News

Îl mai ştiţi pe Adrian Hădean de la „MasterChef“? Iată cum arată şi ce face în prezent

Îl mai ştiţi pe Adrian Hădean de la „MasterChef“? Iată cum arată şi ce face în prezent camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În anul 2014, după ce Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, au plecat de la Pro TV la Antena 1, producătorii de la „MasterChef“ au fost nevoiţi să schimbe juriul emisiunii, iar cei trei chefi au fost înlocuiţi cu Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (Chef Foa).

Juriul „MasterChef“ format din Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (Chef Foa) a rezistat doar două sezoane, însă cei trei chefi sunt în continuare cunoscuţi de o ţară întreagă.

Deşi în ultimul timp nu a mai apărut foarte des la televizor, Adrian Hădean a rămas în continuare un bucătar foarte activ. Pe lângă reclamele în care apare şi emisiunile TV la care a participat, Adrian Hădean a scris mai multe cărţi şi are un proiect online inedit, #outofthekitchen.

Mai mult decât atât, celebrul chef, care în urmă cu două luni a împlinit 41 de ani, a pus bazele proiectului #hadeanrun şi aleargă anual la maratoane şi semimaratoane pentru a aduna bani şi a susţine cauze sociale.

În GALERIA FOTO puteţi vedea mai multe fotografii cu Adrian Hădean

Modifică Setările