Vedete

Îl mai ştiţi pe Ron Weasley din „Harry Potter“? Iată cum arată în prezent actorul

Îl mai ştiţi pe Ron Weasley din „Harry Potter“? Iată cum arată în prezent actorul camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În urmă cu 17 ani, lumea cinematografică din întreaga lume era cucerită de un film care a rămas în istorie: „Harry Potter“.

Pe 4 noiembrie 2001, Harry Potter, Ron Weasley şi Hermione Granger deveneau cunoscuţi publicului larg datorită scriitoarei J. K. Rowling, care a scris romanele pentru copii „Harry Potter“. În urmă cu 17 ani, povestea a devenit cunoscută şi în cinematografe, iar Harry Potter şi prietenii lui au devenit un adevărat fenomen.

Dacă, în prezent, Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Emma Watson (Hermione Granger) sunt cunoscuţi de întreg mapamondul şi au avut roluri principale în foarte multe filme celebre,  Rupert Grint (Ron Weasley) nu este la fel de mediatizat.

Născut pe 24 august 1988, Rupert Grint i-a dat viaţă lui Ron Weasley în celebrul film „Harry Potter“ pe când avea doar 13 ani. Înainte de a apărea în „Harry Potter“, actorul jucase doar în piese de teatru organizate la şcoală şi la cercul local de teatru.

Ajuns la 30 de ani, Rupert Grint a fost prezent zilele trecute la premiera de gală din Londra a unui nou sezon din serialul „Snatch“, din a cărei distribuţie face parte.