News

Ilan Laufer, despre mariajul cu Alina, fosta soţie a lui Jorge: "A mai pierdut o sarcină”

Ilan Laufer, despre mariajul cu Alina, fosta soţie a lui Jorge: "A mai pierdut o sarcină”

Au încercat timp de opt ani să devină părinţi, iar când nu mai sperau, minunea s-a produs.  Alina şi Ilan Laufer sunt mai fericiţi ca niciodată după ce ultima fertilizare în vitro a dat rezultate şi sarcina decurge normal.

„Ne iubim foarte mult şi ne-am dorit foarte mult un copil. Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toţi aceşti 8 ani de zile.

Şi ştii cum tu încerci, faci tratamente, injecţii în burtă. Şi vin prietenii la tine, o dată la ceva timp, şi îţi zic: <<Fă şi tu o dată copii>>. Era o presiune din toate părţile. Nimeni nu ştia că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele”, au povestit cei doi.

Totul s-a prăbuşit în urmă cu câte luni când Alina a mai pierdut o sarcină. “În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată şi foarte repede după acel eveniment s-a stins, din păcate. Am fost foarte supăraţi. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunţăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost aşa că trebuie să-i anunţăm ca să ştie şi Dumnezeu', a spus Ilan Laufer la Pro TV.

 

 

Modifică Setările