Vedete

Ilan Laufer, gest tandru pentru soţia din spital. Alina l-a făcut tătic de gemeni

Ilan Laufer, gest tandru pentru soţia din spital. Alina l-a făcut tătic de gemeni

Alina Laufer a născut prematur o fetiţă şi un băieţel, care acum se află sub supraveghere medicală. Vedeta îşi doreşte ca ardoare ca toată această perioadă grea să treacă şi să revină cu cele două minuni acasă, dar mai are ceva de aşteptat. Ieri, de Dragobete, Alina a primit la spital o vizită surpriză.

Soţul ei, Ilan, s-a înfăţişat cu un buchet frumos de trandafiri. “Şi pentru că sotul meu ştie cât de mult iubesc florile, a profitat de Dragobete şi mi-a făcut ziua mai frumoasă aducându-mi acest buchet de trandafiri la spital.

Te iubesc, dragostea mea, iarta-mă dacă furtuna hormonală postpartum se revarsă asupra ta’’, a fost mesajul postat de Alina pe o reţea de socializare.

„De Dragobete, am „sărit” gardul ca să îi pot duce flori şi mărţişor soţiei mele eroină. Te iubesc şi te aştept acasă cu cei doi bebei sănătoşi şi voinici”, a completat Ilan.

Dacă fetiţa pare să îşi revină spectaculos, băieţelul mai are ceva probleme cu respiraţia. “Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe. Am momente în care cad, îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor. Nu am starea necesară, însă mă bucur că sunt atâtea mămici care mă încurajează, mă susţin. Am trecut printr-un carusel de emoţii din cauza copilaşilor. Băieţelul nostru are nevoie de puţin ajutor cu respiraţia. Este nevoie de multă răbdare, am încredere în doctori. Mă aflu în cel mai sigur loc pentru copii. Am încredere că o să îi scoatem de aici mari şi frumoşi', a spus Alina Laufer la Kanal D.

 

Modifică Setările