Vedete

Ilan şi Alina Laufer, părinţi de gemeni după ani de încercări

Ilan şi Alina Laufer, părinţi de gemeni după ani de încercări

S-au chinuit opt ani pentru acest vis, dar a meritat! Alina Laufer a primit astăzi, în a zecea săptămână de sarcină, o veste surprinzătoare de la medic. Frumoasa blondă şi soţul ei vor fi părinţi de gemeni.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viaţa noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie şi am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut şi le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus Ilan.

“În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, greţurile nu mă omoară aşa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 şi mă ţin, nu ştiu cât, că apar şi seara. Sunt în 10 săptămâni, decurge totul ok şi minunat. 

Ilan e încântat foarte tare, dar abia acum a început să conştientizeze mai mult, evoluează sarcina, nu îşi dădea seama. Nu l-am luat niciodată  cu mine la medic, nici când am făcut inseminarea, m-am dus singură, aşa sunt eu, mai curajoasă. Eu, ca să fiu sinceră, mi-aş dori un băiat, el vrea fată, ca s-o mărităm repede (râde). Mereu spune că băieţii sunt mămoşi şi mai răsfăţaţi şi se desprind mai greu de casă”, spunea Alina pentru Click.ro, asta înainte ca destinul să îi facă o surpriză şi să afle că poartă gemeni. Acum, Alina ar putea avea o fată, dar şi un băiat.

 

Modifică Setările