News

Ileana Badiu, ravisantă la 47 de ani! Familia i-a organizat o petrecere surpriză la 12 noaptea: ”E aşa cum îmi place mie”

Ileana Badiu, ravisantă la 47 de ani! Familia i-a organizat o petrecere surpriză la 12 noaptea: ”E aşa cum îmi place mie” camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

O aniversare superbă, în familie. Ileana Badiu a împlinit 47 de ani. Şi este absolut superbă.

Pe lângă frumuseţea şi lumina pe care o degajă, familia sa perfectă a răsfăţat-o cu un buchet imens de flori şi un tort pe măsură: ”La 12 noaptea, aşa cum îmi place mie şi aşa cum sunt cea mai fericită”, a scris Ileana în descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

Se simte minunat la vârsta de 47 de ani, aşa de bine încât s-a urcat pe masa de pe terasa sa şi şi-a făcut fotografii. ”E ziua mea şi n-am chef de vorbe de duh şi concluzii, am chef să trăiesc şi să mă bucur de viaţă. Vă mulţumesc pentru urările minunate care mă fac atât de fericită”, a scris cu recunoştinţă Ileana Badiu pe contul său de Instagram, catalogând vârsta pe care tocmai a împlinită drept una superbă.

Ileana  şi Cătălin Badiu au o căsnicie de basm şi o relaţie de 17 ani, dintre care 11 petrecuţi la distanţă, deoarece Cătălin a profesat în Germania ca medic. Fiul lor Sasha le luminează vieţile şi au cu el o relaţie foarte apropiată, de prietenie, iar Ileana îl implică în multe activităţi. Le place să gătească împreună.

Vedeta TV a povestit pe blog care sunt secretele mariajului lor:

"Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucurăm zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar dacă asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună.

Avem o viaţă sexuală activă împreună fără de care nici unul dintre noi n-am rezista. Ştim să fim partener de viaţă pentru celalalt ajutându-ne reciproc să ne dezvoltăm. Suntem geloşi, cu măsură. În fond gelozia este o «limbă» vorbită de cei ce iubesc. Ne este frică să nu ne pierdem şi imaginea unei terţe persoane alături de cel iubit ne provoacă durere”, spunea cu ceva timp în urmă Ileana Badiu.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările