News

Ileana Badiu, vacanţă cu familia în Grecia. Locul impresionant în care au ajuns

Ileana Badiu, vacanţă cu familia în Grecia. Locul impresionant în care au ajuns

Ileana Badiu, soţul ei şi fiul lor Sasha s-au refugiat în Grecia. După o vacanţă în Braşov, cei trei au decis să se bucure de un sejur într-o altă ţară şi au ales să îşi încarce bateriile în Grecia. Ba mai mult, au ajuns şi în locul unde s-a filmat Mamma Mia. 

“Agios Ioannis sau Mamma Mia Cliff.110 trepte de urcat pâna la bisericuţa construită pe vârful unei stânci de pe insula Skopelos, locul unde a fost filmată nunta poveştii de dragoste din filmul Mamma Mia”, a scris Ileana pe o reţea de socializare.

Ileana Badiu şi medicul cardiolog Cătălin Badiu sunt de 17 ani împreună. Vedeta Tv a povestit pe blog care sunt secretele mariajului lor.

"Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună. 

Avem o viaţă sexuală activă împreună fără de care nici unul dintre noi n-am rezista. Ştim să fim partener de viaţă pentru celalalt ajutându-ne reciproc să ne dezvoltăm. Suntem geloşi, cu măsură. În fond gelozia este o «limbă» vorbită de cei ce iubesc. Ne este frică să nu ne pierdem şi imaginea unei terţe persoane alături de cel iubit ne provoacă durere.

Dansăm la petreceri împreună, râdem, bem şi trăim chiar daca cu frică că a doua zi vom fi obosiţi pentru volumul de muncă pe care îl avem de făcut. Suntem părinţi şi ne iubim nebuneşte copilul făcut din dragoste. 

Suntem pupăcioşi şi n-am şti să trăim fără zeci de atingeri şi îmbrăţişări. Avem un trecut comun, grădiniţă, şcoală, liceul şi acesta este unul din motivele pentru care ne simţim «acasă». Ne place aceiaşi muzică, formaţii şi solişti care au murit de mult. Bem cafeaua la fel şi petrecem amândoi la fel de puţin timp în baie".

 

Modifică Setările