Vedete

Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorţul de Ion Ţiriac Jr.: „Păr scurt, nu-mi pasă“

Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorţul de Ion Ţiriac Jr.: „Păr scurt, nu-mi pasă“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Săptămâna trecută, presa din întreaga ţară nota că Ion Ţiriac Jr. şi Ileana Lazariuc au divorţat, existând informaţii potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu de aproximativ doi ani.

Pentru a pune capăt specualţiilor care apăruseră în presă, cei doi au confirmat că nu mai sunt împreună de doi ani şi au afirmat că îşi vor trăi în continuare viaţa la fel de discret ca şi până acum. Mai mult decât atât, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, fiul lui Ion Ţiriac şi fosta lui soţie au precizat că sunt în continuare în relaţii foarte bune şi că lucrurile vor decurge normal pentru ei şi pentru cei doi copii pe care îi au.

Deşi nu mai postase nicio fotografie pe Instagram de la mijlocul lunii septembrie, Ileana Lazariuc le-a arătat fanilor că, după ce a anunţat public că a divorţat, a făcut şi o schimbare de look. Vedeta a postat o fotografie în care are părul mai scurt decât de obicei: „În sfârşit pot să spun «Păr scurt, nu-mi pas㻓.

Modifică Setările