News

Ilie Năstase despre a fi tată la 72 de ani: „Dacă e fetiţă o vom face jucătoare de tenis”

Ilie Năstase despre a fi tată la 72 de ani: „Dacă e fetiţă o vom face jucătoare de tenis”

Ilie Năstase e plin de surprize! După ce a ajuns la altar a cincea oară, fostul tenismen vorbeşte deschis despre ideea de a deveni tată din nou.

Într-un interviu recent, acordat postului de televiziune PRO TV, Ilie Năstase a recunoscut că nu exlude ideea de deveni tată la 72-73 de ani. El spune că şi-ar dori un copil cu actuala lui parteneră de viaţă, Ioana Simion (43), şi că i-ar plăcea să fie fetiţă.

„Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simţim bine. Poate vom avea timp acuma şi de o fetiţă ceva, de un băieţel. Soţia mea mi-a promis că dacă e fetiţă o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înţelege cum niciunul dintre copiii mei nu-şi joacă tenis. Şi a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la şase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soţie, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…

Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi şi după aceea. N-am făcut invitaţiile pentru nuntă, nici nu o să fac. facem la mare, în costumaţie mai lejeră. Toţi prietenii mei sunt îndrăgostiţi de ea şi o admiră foarte mult şi asta îmi dă mie foarte multă încredere şi linişte. A fost dragoste la prima vedere”, a declarat Ilie Năstase. „Este o lady. Îmi dă linişte. Stăm foarte mult împreună şi discutăm despre orice”, a mai spus el. 

Viitoarea soţie a lui Ilie Năstase, Ioana Simion, a devenit bunică la vârsta de 43 de ani. Soţia fiului său în vârstă de 20 de ani a născut o fetiţă la maternitatea din Constanţa, în luna martie.
Modifică Setările