News

Ilie Năstase şi Ioana divorţează! Nu mai fac pregătiri pentru cununia religioasă, ci pentru separarea legală

Ilie Năstase şi Ioana divorţează! Nu mai fac pregătiri pentru cununia religioasă, ci pentru separarea legală camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Aşteptam nunta, dar ei pregătesc divorţul legal! Se pare că Ilie Năstase şi Ioana, cea de a cincea soţie a marelui jucător de tenis, s-au separat şi curând vor deveni oameni liberi!

În urmă cu câteva săptămâni de zile, Ilie Năstase şi Ioana se pregăteau pentru cununia religioasă. Voiau să facă nunta, dar, din cauza pandemiei, planurile lor au fost date peste cap. Iată că acum vine o veste care surprinde, nu mai fac cununia religioasă, ci pregătesc actele de divorţ. 

Conform Click, se pare că cei doi s-au despărţit, locuiesc deja separat de aproximativ două săptămâni de zile. Apropiaţii celor doi au făcut declaraţii: "Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuieşte singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul.

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproşuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana e decisă să divorţeze", au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!

Se pare că cea care îşi doreşte neapărat despărţirea este Ioana. Ea ar fi dorit să înainteze deja actele de divorţ, dar notariatele au un program diferit de funcţionare din cauza pandemiei de coronavirus. 

Ilie Năstase şi Ioana s-au căsătorit civil în aprilie 2019. Ea este cea de a cincea soţie a marelui jucător de tenis, el a avut mariaje şi cu Brigitte Sfăt (din 2013 – 2018), Amalia Teodorescu (din 2004 – 2010), Alexandra King (din 1984 – 2002), Dominique Grazia ( din 1972 – 1982).

Foto: Facebook

Modifică Setările