Vedete

Ilie Năstase vrea să facă nuntă cu Ioana Simion, dar îl împiedică pandemia

Ilie Năstase vrea să facă nuntă cu Ioana Simion, dar îl împiedică pandemia

Au făcut cununia civilă, s-au  separat pentru o perioadă, apoi s-au împăcat. Acum, Ilie Năstase se pregăteşte să o ducă la altar pe Ioana Simion.

'Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunţat. Va fi în acest an, cu siguranţă. Când mai exact, veţi afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm mai întâi de acest virus', a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.

În urmă cu câteva luni, Ioana recunoştea că a schimbat planul de joc în relaţia cu Ilie şi că visează la o nuntă doar cu cei apropiaţi.

"Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât", mărturisea Ioana la Antena Stars.

Ile Năstase a cunoscut-o pe frumoasa brunetă la mare, într-un restaurant. „Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mişca bine.

Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul şi i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnişoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face aşa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu. Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a spus Năstase la Pro TV.

 

Modifică Setările