News

Ilie Năstase vrea să se mute definitiv în Franţa VIDEO

Ilie Năstase vrea să se mute definitiv în Franţa VIDEO

BERLIN, GERMANY - APRIL 18: Laureus World Sports Academy member Ilie Nastase is interviewed prior to the 2016 Laureus World Sports Awards at Messe Berlin on April 18, 2016 in Berlin, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus)

După toate evenimentele neplăcute prin care a trecut în ultima perioadă, fostul star al tenisului românesc şi-a exprimat dorinţa de-a părăsi România.

O spune chiar Brigitte Năstase, încă soţia lui în acte, care e convinsă în proporţie de 99% că acest lucru se va întâmpla cel mai probabil în toamnă.

"Ilie a spus că ar vrea să plece din România. Asta este dorinţa lui. A zis că vrea să-şi petreacă restul vieţii în Franţa. Mi-a spus şi ieri, şi astăzi...", a dezvăluit aceasta aseară, la "Xtra Night Show".

"Este dezamăgit şi probabil că nici nu poate să-şi refacă viaţa aici, nu ştiu, el ştie ce-şi doreşte mai bine. (...) Cred că este influenţat şi de faptul că noi ne-am despărţit şi de faptul că, de fiecare dată când a încercat să înceapă o altă relaţie, imediat paparazzi au fost acolo şi, indiferent că a fost o relaţie pasageră sau de-o noapte, s-a aflat despre ea", crede Brigitte Năstase.

Întrebată dacă Ilie Năstase deţine vreo proprietate în Franţa, acolo unde este adulat de toată lumea, aceasta a spus: "Din ce ştiu eu, nu mai are proprietăţi în Franţa, are aici, în România."