Vedete

Ilinca Vandici a fost naşă de botez în weekend. Uite ce ţinută rafinată a ales pentru eveniment

de admin

Ilinca Vandici a fost naşă de botez în weekend. Uite ce ţinută rafinată a ales pentru eveniment camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Chiar în Ajun de Sfântul Nicolae, vedeta Kanal D şi-a mai adăugat un fin în familie.

Ce poate fi mai frumos, în preajma sărbătoririi Sfântului Nicolae, numit şi "ocrotitorul copiilor", decât să creştinezi un copilaş? Asta pare să-şi fi spus Ilinca Vandici şi soţul său, Andrei Neacşu, care au fost naşii de botez ai băieţelului unor prieteni.

Ceremonia, deşi restrânsă, a avut acea notă de eleganţă cu care ne-a obişnuit gazda emisiunii "Bravo, ai stil!". Atât Ilinca Vandici, cât şi Alina Andrei,  fericita mămică a bebeluşului au fost foarte rafinate, alegând să poarte nu rochii, aşa cum se obişnuieşte la astfel de evenimente, ci salopete. Dacă mama băieţelului a purtat o salopetă albă, cu peplum, superba naşă a îmbrăcat o salopetă neagră, cu detaliu preţios cu pene pe rever.

Şi a doua zi, la băiţa făcută de naşi, Ilinca a arătat splendid, într-un outfit simplu, cu o bluză crem şi o pereche de pantaloni cu animal print. Ea i-a presărat micuţului în apa de baie nişte ulei parfumat, o foiţă de aur şi plante aromate, pentru sănătate şi belşug. Cadrul a fost cu atât mai spectaculos cu cât cădiţa a fost pusă lângă bradul de Crăciun.

"Un copil îţi face viaţa mai fericită, dragostea mai puternică, răbdarea mai mare, sufletul mai împlinit, nopţile mai scurte şi zilele mai lungi, dar viitorul mult mai luminos! Să fii sănătos şi binecuvântat, dragul nostru Vladimir! Te iubesc naşii! ❤️❤️", a notat ea pe contul său de Instagram, în dreptul câtorva instantanee de la botez.

 FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările