Vedete

Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani. A făcut dezvăluiri neaşteptate: "Prima noapte de dragoste a fost un dezastru"

Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani. A făcut dezvăluiri neaşteptate: "Prima noapte de dragoste a fost un dezastru" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ilinca Vandici a împlinit 34 de ani! Cu această ocazie, prezentatoarea de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa sa, chestiuni intime, dar şi trăiri emoţionante şi extrem de dureroase. A fost sinceră!

O vedem pe micul ecran de ani de zile, chiar de la 18 ani a cochetat cu televiziunea. A reuşit să îşi croiască un drum, iar astăzi prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni, "Bravo ai stil", de la Kanal D. Ilinca Vandici este fericită atât în viaţa profesională, dar şi în cea personală. Are un soţ de nota 10, pe Andrei Neacşu, dar şi un băieţel, pe micuţul Zian. 

Cu ocazia zilei sale de naştere, a împlinit 34 de ani, prezentatorea a făcut dezvăluiri neaşteptate la Teo Show. A vorbit despre cel mai greu sentiment care a încercat-o vreodată: "Invidia. Au fost momente în care am fost invidioasă pe alte persoane din jurul meu. Pe o tânără prezentatoare că ea avea emisiune şi eu nu. Pe o fată de pe Instagram că ea are pantofi de nu ştiu care şi eu nu am."

Prezentatoarea de la Kanal D nu s-a ferit şi a vorbit chiar şi despre relaţiile pe care le-a avut le-a lungul anilor. "Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă. I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu.

Am părăsit un bărbat celebru. Chiar doi bărbaţi celebri. Care erau înainte celebri sau i-am făcut eu celebri, nu mai ştiu. De fapt, unul dintre ei s-a despărţit de mine şi mi-a spus. E vorba de Alin Cocoş şi mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o personaă specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat."

Ilinca Vandici a amintit şi despre cel mai greu moment din viaţa sa: "Pierderea tatălui a fost cel mai dificil moment. A murit în braţele mele." 

 

Revenind la amănunte mai picante, prezentatoarea de la Kanal D a amintit despre prima experienţă din dormitor: 

"Aveam 18 ani şi jumătate. Fake, falsă a fost prima experienţă. Nu a fost cu fluturaşi în stomac...nu a fost aşa, ci un dezastru."

Foto: Facebook 

Modifică Setările