News

Ilinca Vandici a vorbit despre sarcină FOTO

Ilinca Vandici a vorbit despre sarcină FOTO

Însărcinată în 12 săptămâni, prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, a vorbit în premieră despre stările prin care trece ca viitoare mămică.

Ilinca Vandici insarcinata Teo Show

Invitată în emisiunea "Teo Show", Ilinca Vandici a arătat tuturor ecografia bebeluşului ei şi a vorbit despre sarcina ei, după 8 luni de relaţie cu Andrei Neacşu.

"Sunt o gravidă foarte norocoasă, nu mi-a fost rău, nu am pofte, doar că mi-e foarte foame, aş mânca în permanenţă. Nu mai pot să stau nemâncată cu orele, cum stăteam eu până acum. În rest, slavă Domnului, n-am simţit deloc până acum că am trei luni de sarcină", a spus Ilinca, care şi-ar dori un băieţel.

Ilinca Vandici insarcinata Teo Show 3

Întrebată dacă va renunţa la "Bravo, ai stil!", Ilinca a răspuns că: "Vom duce sezonul până la capăt sau aproape până la capăt. Dacă mă ajută Dumnezeu şi mă simt foarte bine şi poate, cine ştie, nasc după termen, voi reuşi să duc emisiunea până la sfârşit. Dacă nu, vom vedea care va fi formula pe care o vom găsi. Dar, oricum, îmi doresc foarte mult ca la marea finală din sezonul 2 să fiu eu acolo, dar asta vedem. În iulie trebuie să nasc, când va fi şi sfârşitul sezonului. Sunt convinsă că lucrurile se vor aşeza perfect pentru mine", i-a mai spus ea lui Teo Trandafir.

Cât despre viitorul tată, Andrei Neacşu, Ilinca ne spune că "E leşinat! Cred că este unul dintre cei mai fericiţi tătici posibili existenţi în viaţă, pentru că şi-a dorit foarte mult un copil şi, încă de când m-a cunoscut, asta mi-a spus: "Tu eşti mama perfectă. Tu eşti femeia perfectă. Tu eşti cea mai frumoasă mămică din lume. Eu cu tine vreau neapărat un copil. Musai să facem copil!". S-a întâmplat cumva  să simt şi eu aceleaşi lucruri şi s-a întâmplat să consider că Andrei este bărbatul potrivit pentru care merită să-i dăruiesc un copil".

"Nu ne-am gândit în mod oficial la un nume, însă îmi doresc foarte tare, dacă ne ajută Dumnezeu şi va fi băiat, aşa cum îmi doresc, să poarte numele Ioan, pe care l-a purtat şi tatăl meu, pentru că, cumva, mi se pare că se bucură foarte mult pentru mine şi atunci vreau ca măcar acest gest să-l fac pentru el", a mai spus ea foarte emoţionată despre regretatul ei tată.

Modifică Setările