Evenimente

Ilinca Vandici, realitate vs Instagram: "Rar mai este încurajată naturaleţea şi tot mai des suntem determinante să ne aliniem frumuseţii la indigo"

Ilinca Vandici, realitate vs Instagram: "Rar mai este încurajată naturaleţea şi tot mai des suntem determinante să ne aliniem frumuseţii la indigo" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Ea a recunoscut că face eforturi pentru a arăta aşa de bine, a apelat chiar şi la ajutorul medicului estetician. Vorbeşte acum despre presiunea din online, despre frumuseţea la indigo. 

Prezentatoarea de la Kanal D crede că femeile, tinerele din ziua de azi nu trăiesc libere, ci se gândesc mereu la povara de a fi frumoase, mai ales în mediul online: "Realitate vs Instagram...➡️ Trăim în era în care înca de mici, fetele şi femeile trăiesc sub o presiune imensă pusă de societate, povara de "a fi frumoasă". Am început să ne raportăm de la vârste tot mai fragede la frumuseţea pe care o vedem la TV, pe reţele de socializare sau în reviste. În prezent, rar mai este încurajată naturaleţea şi frumuseţea autentică şi tot mai des suntem determinante să ne aliniem "frumuseţii la indigo" şi să apelăm la filtre, aplicaţii de editat poze şi la operaţii estetice pentru că aşa vedem la toate femeile care sunt declarate tipare ale frumuseţii." 

La un moment dat, Ilinca Vandici şi-a pierdut încrederea în sine: 

"Şi eu am căzut în capcană această şi am ajuns în punctul în care nu m-am mai considerat frumoasă pentru că nu arătam într-un anume fel şi mi-am pierdut încrederea în sine. M-am găsit pe mine în punctul în care am stat să caut filtrul potrivit pentru a face un story, pentru că nu îmi mai plăcea cum arătam în realitate. Sunt convinsă că nu sunt singură! Aceste filtre şi aplicaţii sunt cea mai mare capcană, îţi schimbă fizionomia atât de tare încât la un moment dat crezi că de fapt aia e normalitatea. Nu, normalitatea nu înseamnă nimic din toate acestea, normalitatea înseamnă filtrul acela pe care îl vedem la persoanele pe care le urmărim în online, normalitatea nu înseamnă poză a două de mai sus sau zecile de minute pierdute pe editatul fiecărei fotografii pe care o postăm. Normalitatea înseamnă să fii TU! Să fii frumoasă şi să ai încredere în ţine aşa cum eşti, chiar dacă ai astăzi cearcăne de la noaptea nedormită sau riduri ce îşi spun povestea experienţelor prin care ai trecut. Haideţi să dăm un exemplu adolescenţilor care iau contact cu lumea asta virtuală şi să le arătam că sunt frumoşi în felul lor. Fetele să aibă din ce în ce mai multă încredere să iasă pe stradă nemachiate, să se considere frumoase şi dacă nu au 90-60-90 şi să se iubească aşa cum sunt. Haideţi să ne iubim pe noi înşine aşa cum suntem, cu imperfecţiunile noastre, fără filtre şi aplicaţii! Eu încep de azi! Voi???"

Foto: Facebook

Modifică Setările