News

Ilinca Vandici şi-a creştinat fiul şi s-a căsătorit religios. Imagini senzaţionale de la eveniment!

Ilinca Vandici şi-a creştinat fiul şi s-a căsătorit religios. Imagini senzaţionale de la eveniment! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Nu doar Adrian Mutu a avut parte de un eveniment cu dublă însemnătate în weekend, căci Ilinca Vandici, prezentatoare "Bravo, ai stil!", şi-a creştinat fiul şi s-a căsătorit religios cu soţul său, Andrei Neacşu, tot pe 15 octombrie. Duminică, vedeta TV şi Andrei Neacşu au sosit la o biserică din Tunari pentru creştinarea fiului lor, Zian, dar şi pentru cununia religioasă, iar cei doi au atras atenţia cu ţinutele extravagante pe care le-au ales pentru eveniment.

Ilinca a fost o mireasă atipică, căci a spus "NU" rochiei clasice de mireasă de un alb imaculat şi, la cel mai important moment din viaţa sa, a optat pentru un look retro şi o rochie spectaculoasă creată chiar de unul dintre colegii săi de platou. Ilinca a purtat o rochie lungă, nude cu paiete şi voal, cu mâneci lungi şi bufante, o ţinută special creată de Răzvan Ciobanu, accesorizată cu un buchet de mireasă din flori albe şi o bentiţă strălucitoare pe cap.

A purtat o rochie creată de Răzvan Ciobanu.

Mireasa a atras toate privirile atunci când a păşit spre altar, dar la fel de nonconformist a fost şi costumul mirelui, Andrei Neacşu, unul extravagant. Soţul Ilincăi a purtat un sacou negru accesorizat cu broşe libelulă, tricou în loc de clasica cămaşă cu papion şi o pereche de pantofi cu multe pietre strălucitoare.

Imediat după cununia religioasă şi după botezul micuţului Zian Ioan, mireasa şi soţul său au schimbat ţinutele şi au mers spre restaurantul de fiţe în care a avut loc petrecerea. Peste 500 de invitaţi au fost prezenţi la nuntă, printre care s-au numărat şi colegii de emisiune ai Ilincăi - Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.

La restaurant, Ilinca Vandici a optat pentru o rochie senzaţională de un alb imaculat, cu spatele gol şi accesorizată cu fulgi, pe când soţul său a îmbrăcat un costum elegant negru, accesorizat cu papion şi butoni.

Foto: Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările