Vedete

Imagine adorabilă cu Cabral în copilărie. Cât de frumoasă e mama prezentatorului

Imagine adorabilă cu Cabral în copilărie. Cât de frumoasă e mama prezentatorului camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Iată cum arăta Cabral în copilărie şi cât de frumoasă e mama prezentatorului. Ea îl ţine cu mare drag în braţe, în imaginea adorabilă pe care a postat-o pe contul său de socializare.

Acum, el se pregăteşte să devină tată pentru a treia oară şi, ca orice tătic, este emoţionat înainte de marea întâlnire.

Familia sa a participat la o frumoasă şedinţă foto, în care am văzut o Andreea superbă, alături de fiica lor Namiko. Cabral, în stilul său caracteristic, a postat şi o fotografie în care apare şi el lângă soţie şi fiică şi pe care a descris-o ”Prinţesa zâmbitoare, Bombonica lipicioasă şi băiatul de la gaze.”

Însă pe lângă fotografiile minunate de familie, Cabral a postat şi o imagine adorabilă cu el mic, în braţele mamei sale, o tânără superbă, zâmbitoare, înţelegem de unde a moştenit umorul, brunetă, suplă, cu părul lung. Iar el un haios de mic, ce părea că nu prea putea să stea locului.

”Mămica mea. Şi eu, varianta gremlin. În poză plângeam că făcea un vecin mici şi nu mi-a dat decât 47... poftă păstrată şi peste ani.”, a scris Cabral în descrierea fotografiei.

Prezentatorul a postat o fotografie cu mama sa şi anul acesta, când ea a împlinit 70 de ani.

Simpaticul prezentator de la ”Ce spun românii” a povestit că s-a născut în Berceni, iar copilăria i-a fost umbrită nu de puţine ori de discriminare: ”Sunt un băiat din cartier. Născut, crescut şi trăit în Berceni. Îmi vorbeşti frumos… sunt prietenul tău. Îmi vorbeşti urât… îţi răspund fix cum m-a învăţat cartierul. Şi-ţi promit că n-o să-ţi placă. Şi eram obişnuit să trebuiască să mă apăr singur.

Dar atunci, fix în momentul ăla când un alt copil mi-a luat apărarea, am simţit pentru prima dată că… poate chiar de-s diferit, nu trebuie să fiu singur. Pentru că în anii ce au urmat am văzut în cartier cum diferenţele dintre oameni devin graniţe imposibile de traversat. Diferenţele alea simple… de la hainele pe care oamenii le poartă, jargonul pe care-l folosesc, blocul în care stau, gaşca în care-şi cheltuie timpul… ori culoarea pielii. Diferenţele alea simple deveneau la un moment dat nişte prăpăstii de netrecut. Cu o singură excepţie: când jucam fotbal. Cu alergătură şi gâfâială, cu urlete şi sudălmi, cu încurajări şi râsete… fotbalul era un limbaj comun care ne făcea pe toţi să uităm de toate diferenţele posibile. Oricât de prost jucam. Eu. :) Mă rog, fotbalul nu era. Încă este un limbaj comun.”, a scris Cabral pe blogul său.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările